Azerbaycan deprem

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Gamze Hümeyra tarafından oluşturulan Azerbaycan deprem başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,091 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Azerbaycan deprem
Konbuyu başlatan Gamze Hümeyra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Atilla's mom 😍

Kayıtlı Üye
rank
Azerbaycan da yaşayan kızlar bir sorun yoktur inşallah
Selam canım, iyiyiz. Sallandık, amma şükür geçti 5.6 oldu. Sabah kalklp dışarı kaçarken anlam veremedim uykulu oldugim için, ama aşagıya düştügümüzde o zaman anladım. Neler çekmişiniz, bir daha olmasın hiç bi yerde😞

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Selam canım, iyiyiz. Sallandık, amma şükür geçti 5.6 oldu. Sabah kalklp dışarı kaçarken anlam veremedim uykulu oldugim için, ama aşagıya düştügümüzde o zaman anladım. Neler çekmişiniz, bir daha olmasın hiç bi yerde😞
Aleykümselam canım
Yaa çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun herhangi bir olumsuz durum yok deil mi

Atilla's mom 😍

Kayıtlı Üye
rank

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Sagol canım, amin 🌷
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hayır canım, bazı dagınık evlerde ola bilir, ama sovyet dikdigi binalar saglam şükür. Can kaybıda olmaz bence
Çok şükür sevindim canım

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Hansi terefde olduki canm kecen sefer olmusdu yenede olduki men Rusiyada tam xeberim yoxdur

Tüm sayfalar yüklendi.