Sorum var Babek saçı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Leyla kurt tarafından oluşturulan Babek saçı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 311 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Babek saçı
Konbuyu başlatan Leyla kurt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Leyla kurt

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bebyim 5 aylık 3 aylıkken saçlarini kestim kesmez olaydidm bebyin saçlari önü geldi arkası gelmiyo yaa iyi bir şampuan öneriniz varmi
Arkasi gec geliyor bacim, devamli sırt üstü yattiklari icin saçının arka tarafi biraz gec geliyor. Benim bebegimin saclarini 12 gunlukken kesmistik, suan 8 aylik hala enseye yakin tarafta sac yok, arka tarafi da 2 ay falan oldu geleli. Sakin ol, bir sorun yok. Gec olsun güç olmasın ☺️

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Kizlar bebyim 5 aylık 3 aylıkken saçlarini kestim kesmez olaydidm bebyin saçlari önü geldi arkası gelmiyo yaa iyi bir şampuan öneriniz varmi
Ben kesmedim ama doğduğunla aynı neredeyse yatağa sürten yerleri hatta döküldü orası halka kaldı normal bence bebek sonuçta öyle böyle uzar

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Vallahi canım bebeğin saçını ya doğduğu gibi keseceksin ya da 2-3 aylıkken ellemeyeceksin Çünkü saçları gelmiyor kolay kolay Ben 2 haftalıkken kesmiştim hala arka tarafı gelmedi önleri falan gayet iyi ama arkasında hala boşluk var ama sıkıntı yapma gelir

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Dert etme duzelir canım o tarafı daha geç çıkıyor hemde yatağa geldiği için kimi keser sık ve gür çıksın diye kiminki sık olur kimininki de çıkmaz bir tanıdgm kestirdi aylarca uzamadı abim kızınınkini kesti gür ve Ne güzel saçları çıktı
Kizlar bebyim 5 aylık 3 aylıkken saçlarini kestim kesmez olaydidm bebyin saçlari önü geldi arkası gelmiyo yaa iyi bir şampuan öneriniz varmindD

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Merhaba canım bebeklere bi tür şampuan yok hizli uzatan bu zaman la kenfiliginden çıkacak olan birsey

Leyla kurt

Kayıtlı Üye
rank
Arkasi gec geliyor bacim, devamli sırt üstü yattiklari icin saçının arka tarafi biraz gec geliyor. Benim bebegimin saclarini 12 gunlukken kesmistik, suan 8 aylik hala enseye yakin tarafta sac yok, arka tarafi da 2 ay falan oldu geleli. Sakin ol, bir sorun yok. Gec olsun güç olmasın ☺️
Aynn işte gözüme kötü geliyoo yinemi kessem diyorum😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben kesmedim ama doğduğunla aynı neredeyse yatağa sürten yerleri hatta döküldü orası halka kaldı normal bence bebek sonuçta öyle böyle uzar
Ayn bende kesmeden önce sadece arkasında vardı önünde hiç yoktur şimdi önünde var arkasında yok😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayn bende kesmeden önce sadece arkasında vardı önünde hiç yoktur şimdi önünde var arkasında yok😅
Vallahi canım bebeğin saçını ya doğduğu gibi keseceksin ya da 2-3 aylıkken ellemeyeceksin Çünkü saçları gelmiyor kolay kolay Ben 2 haftalıkken kesmiştim hala arka tarafı gelmedi önleri falan gayet iyi ama arkasında hala boşluk var ama sıkıntı yapma gelir
İnşallah yaa çok kötü gözüküyo

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar