Yani hamileyken mideni yakmayacak baharatlar tercih ediliyor diye biliyorum canımKızlar hamileler hangi baharatı yer veya yiyemez yardımcı olun bana
Pirinç pikavıyla karabiber çok seviyorum ama karabiber zararlımı gsmilelikteYani hamileyken mideni yakmayacak baharatlar tercih ediliyor diye biliyorum canım
Nane yenilmez diye duydum ne kdr doğru bilmiyorumKızlar hamileler hangi baharatı yer veya yiyemez yardımcı olun bana
Canım açıkçası bende çok seviyordum pilavla karabiberi ama doğuma kadar ara verdim bence kullanma bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek canım onlarında cevaplarına göre değerlendirirsinPirinç pikavıyla karabiber çok seviyorum ama karabiber zararlımı gsmilelikte
Ben hepsini de kullanıyorum sonuçta yemeklere kaşığın ucuyla bırakıyoruzKızlar hamileler hangi baharatı yer veya yiyemez yardımcı olun bana
Ben yiyorum ama kurunane yoğurtlu makarnada çok seviyorum çok şükür bişey yokNane yenilmez diye duydum ne kdr doğru bilmiyorum
Agım sulandı akşam yapayım bendeBen yiyorum ama kurunane yoğurtlu makarnada çok seviyorum çok şükür bişey yok
Yap yap afiyet olsunAgım sulandı akşam yapayım bende