16 haftalik hamileyim. Bir ara çok hareket ediyordu şimdi çok azaldı neden ki 🥺🤧
K Keziban 🦋 Kayıtlı Üye Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 180 11 Ocak 2022 #1 16 haftalik hamileyim. Bir ara çok hareket ediyordu şimdi çok azaldı neden ki
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 11 Ocak 2022 #2 Keziban 🦋' Alıntı: 16 haftalik hamileyim. Bir ara çok hareket ediyordu şimdi çok azaldı neden ki Genişletmek için tıkla ... Muz meyve ye canim sekerli şeyler oturunca hissedersin
Keziban 🦋' Alıntı: 16 haftalik hamileyim. Bir ara çok hareket ediyordu şimdi çok azaldı neden ki Genişletmek için tıkla ... Muz meyve ye canim sekerli şeyler oturunca hissedersin
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,415 Konum Siirt 11 Ocak 2022 #3 16 haftada bebek hareketi hissediliyormuki
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 11 Ocak 2022 #4 Mervercan' Alıntı: 16 haftada bebek hareketi hissediliyormuki Genişletmek için tıkla ... Hissediliyor canim zayiflarda özellikle
Mervercan' Alıntı: 16 haftada bebek hareketi hissediliyormuki Genişletmek için tıkla ... Hissediliyor canim zayiflarda özellikle
K Keziban 🦋 Kayıtlı Üye Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 180 11 Ocak 2022 #5 Seda❤Hasan' Alıntı: Muz meyve ye canim sekerli şeyler oturunca hissedersin Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim cantanem ♥
Seda❤Hasan' Alıntı: Muz meyve ye canim sekerli şeyler oturunca hissedersin Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim cantanem ♥
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,827 Konum Kırklareli 11 Ocak 2022 #6 Mervercan' Alıntı: 16 haftada bebek hareketi hissediliyormuki Genişletmek için tıkla ... Hissediliyor kuzum bende şuan 21 haftaligim ilk haraketini 16.haftafa hissetmeye başladım tabi en büyük etken kilo zayifsan erken hissedersin
Mervercan' Alıntı: 16 haftada bebek hareketi hissediliyormuki Genişletmek için tıkla ... Hissediliyor kuzum bende şuan 21 haftaligim ilk haraketini 16.haftafa hissetmeye başladım tabi en büyük etken kilo zayifsan erken hissedersin
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 11 Ocak 2022 #7 Keziban 🦋' Alıntı: Teşekkür ederim cantanem ♥ Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,415 Konum Siirt 11 Ocak 2022 #8 Tüh ya ben o kadar zayıf değilim geç hissedeceğim desenize Kayra'nın annesi' Alıntı: Hissediliyor kuzum bende şuan 21 haftaligim ilk haraketini 16.haftafa hissetmeye başladım tabi en büyük etken kilo zayifsan erken hissedersin Genişletmek için tıkla ... Seda❤Hasan' Alıntı: Hissediliyor canim zayiflarda özellikle Genişletmek için tıkla ...
Tüh ya ben o kadar zayıf değilim geç hissedeceğim desenize Kayra'nın annesi' Alıntı: Hissediliyor kuzum bende şuan 21 haftaligim ilk haraketini 16.haftafa hissetmeye başladım tabi en büyük etken kilo zayifsan erken hissedersin Genişletmek için tıkla ... Seda❤Hasan' Alıntı: Hissediliyor canim zayiflarda özellikle Genişletmek için tıkla ...
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,827 Konum Kırklareli 11 Ocak 2022 #9 Mervercan' Alıntı: Tüh ya ben o kadar zayıf değilim geç hissedeceğim desenize Genişletmek için tıkla ... Kaç kilo ile hamile kaldın kuzum ben 55 ile kaldım şuan 21 haftaligim daha yeni yeni kilo almaya başladım
Mervercan' Alıntı: Tüh ya ben o kadar zayıf değilim geç hissedeceğim desenize Genişletmek için tıkla ... Kaç kilo ile hamile kaldın kuzum ben 55 ile kaldım şuan 21 haftaligim daha yeni yeni kilo almaya başladım
ح حببتى❤️ Kayıtlı Üye Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 725 11 Ocak 2022 #10 Mervercan' Alıntı: 16 haftada bebek hareketi hissediliyormuki Genişletmek için tıkla ... İlk gebelikte fazla dgl cnm ama ikincide çok erken hissedebiliyrsn bn bu ikincide 10 12 de bile hissetm
Mervercan' Alıntı: 16 haftada bebek hareketi hissediliyormuki Genişletmek için tıkla ... İlk gebelikte fazla dgl cnm ama ikincide çok erken hissedebiliyrsn bn bu ikincide 10 12 de bile hissetm