Sorum var Bakarmisiniz lutfen kizlar

• Konbuyu başlatan Nara.mecid
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nara.mecid tarafından oluşturulan Bakarmisiniz lutfen kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 345 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bakarmisiniz lutfen kizlar
Konbuyu başlatan Nara.mecid
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ
N

Nara.mecid

Guest
6 aylik hamileyim ve ilk kez anne olucam Allahin izni ile dun doktor muayinesinde oldum bana bebegimin basi asagi dogru eyildigini soyledi calisiyorum ayakta oluyorum diye oluyormus sizce bir sorun olurmu bu durumu yasayanlar varmi cok korkuyorum erken dogum olur diye

iki kız annesi💕🌺

Kayıtlı Üye
rank
6 aylik hamileyim ve ilk kez anne olucam Allahin izni ile dun doktor muayinesinde oldum bana bebegimin basi asagi dogru eyildigini soyledi calisiyorum ayakta oluyorum diye oluyormus sizce bir sorun olurmu bu durumu yasayanlar varmi cok korkuyorum erken dogum olur diye
Sağlık la al kucağına canm çok yoruluyosan ondan olabilir bide yanılmıyosam değişede bilir pozisyonu

erica

Kayıtlı Üye
rank
Çok yorma kendini canım baş asagi erken doğum yaptırır bebek rahime daha yakın oluyor ayaklarini uzat dikkat et şurda 3ayin kalmış calisma bebeğin daha onemli

asafim kalbim

Kayıtlı Üye
rank
Hiç korkma kuzum ben de oğlumda çalışıyordum 34+2 de kontrola gitmiştim bende çalışıyordum veee sürekli ayaktaydim doktor bebek dönmüş baş aşağı doğum pozisyonu aldı demişti acilman olursa doğum gerçeklesir dedi ve çalışmaya devam ettim hiç de bı sıkıntım olmadi39+4 doğum yaptim

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Doktorum benim doğum iznini 15 gün erkene almıştı rapor vermişti çok acil bir durum olsaydı senin de verirdi herhalde bir dahaki gittiğinde bir sor olmadı

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar