Sorum var Bakarmısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Çayırgülü tarafından oluşturulan Bakarmısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 271 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bakarmısınız
Konbuyu başlatan Çayırgülü
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Çayırgülü

Kayıtlı Üye
rank
35 haftalığım ilk başlarda kusuyordum bitmişti şimdi yine başladı dünde kustuktan sonra bana mı öyle geliyor bilmiyorum bebeğin hareketleri baya azaldı yok denilenecek kadar. Bide göbek deliğim de çok ağrımaya başladı dünden iğne batar gibi. Daha öncede 1 hafta hiç oynamadığı oldu doktora gidince utrasona girince o alete tekme atmıştı ağlayarak gittim gülerek gelmiştim eve bide bunlar tekrarlandı şimdi yine öyle olur diye evham da yapmak istemiyorum rezil oluyom hastaneye gidince acaba bana mı nazlanıyor yoksa bir sıkıntı mı var bilemedim🙄

Hanmtutenk

Kayıtlı Üye
rank
35 haftalığım ilk başlarda kusuyordum bitmişti şimdi yine başladı dünde kustuktan sonra bana mı öyle geliyor bilmiyorum bebeğin hareketleri baya azaldı yok denilenecek kadar. Bide göbek deliğim de çok ağrımaya başladı dünden iğne batar gibi. Daha öncede 1 hafta hiç oynamadığı oldu doktora gidince utrasona girince o alete tekme atmıştı ağlayarak gittim gülerek gelmiştim eve bide bunlar tekrarlandı şimdi yine öyle olur diye evham da yapmak istemiyorum rezil oluyom hastaneye gidince acaba bana mı nazlanıyor yoksa bir sıkıntı mı var bilemedim🙄
Kimisinin sonlara doğru bir daha kusma olayı başlıyor bu normal. Hareket konusuna gelince bebekler doğuma yakın yerleri daraldığı için hareketleri kısıtlanıyor bir kaç hafta öncesine kadar aynı hareketlerin olmaması normal bir durum. Hareketler daha küçük , hafif olduğu için hissetmiyor olabilirsin de ben bazen karnıma bakıyorum kıpırdama var ama hissetmiyorum hiç. Alanları gittikçe daralıyor doktor bir sorun da yok dediyse içini rahat tut

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum endişe etme bunları birçoğumuz yaşıyoruz ve normal

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar