Sorum var Bakarmisiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde $eyma. .. tarafından oluşturulan Bakarmisiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 979 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bakarmisiniz
Konbuyu başlatan $eyma. ..
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan $eyma. ..

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
13 haftalık hamileyim ve sabah karnıma ağrı girdi adet sancısı gibi hala da devam ediyor ağrı kesici içince biraz geçiyor yürüyünce fln tekrar ağrılarım oluyor sizce neden olabilir ?korkmalimiyim?
Canım bu haftalar da ağrı olması normal ama kanama yok değil mi. Adet ağrısı gibi diyosun bı doktora görün

Sewdam

Kayıtlı Üye
rank
13 haftalık hamileyim ve sabah karnıma ağrı girdi adet sancısı gibi hala da devam ediyor ağrı kesici içince biraz geçiyor yürüyünce fln tekrar ağrılarım oluyor sizce neden olabilir ?korkmalimiyim?
Bilmiyorm da kanaman felan varmı pembe yada kahverengi akıntı yada sarı sarı varsa enfeksyon da olabilir

$eyma. ..

Kayıtlı Üye
rank
Canım bu haftalar da ağrı olması normal ama kanama yok değil mi. Adet ağrısı gibi diyosun bı doktora görün
Kanamam yok ama akıntım var
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bilmiyorm da kanaman felan varmı pembe yada kahverengi akıntı yada sarı sarı varsa enfeksyon da olabilir
Geçen haftalarda acile gitmiştim idrar yolu enfeksiyonundan idrardan sonra kan geliyordu test yapıldı idrarda aşırı kan çıktı progestan ilaç baslandi düşük riskin var dendi geçen gün normal kontrole gittim doktora dedim oda diyen doktora git dedi

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank

Geçen haftalarda acile gitmiştim idrar yolu enfeksiyonundan idrardan sonra kan geliyordu test yapıldı idrarda aşırı kan çıktı progestan ilaç baslandi düşük riskin var dendi geçen gün normal kontrole gittim doktora dedim oda diyen doktora git dedi
Hiç Bi fikrim yok cnm. Geçmiş olsun

Sewdam

Kayıtlı Üye
rank

Hala şiddetli bı ağrın varsa görün doktora cnm 🤔

Ağrın çok şiddetli değil ise kanama ve lekelenme yoksa normal kuşum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar