Bakarmısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde İlknur işler tarafından oluşturulan Bakarmısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 831 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Bakarmısınız
Konbuyu başlatan İlknur işler
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

İlknur işler

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar benim bi sorum alacaktı benim yumurtalarım çatlamıyor onun için doktora gidiyorum ovitrelle catlama iğnesi ile çatlıyor 5.kere denedim ilki tutu boş gebelik oldu Kürtaj Oldum ben de artık iğne kullanmak istemiyorum acaba yumurta çatlamasına ne iyi gelir bilen varsa yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkür ederim :)

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar benim bi sorum alacaktı benim yumurtalarım çatlamıyor onun için doktora gidiyorum ovitrelle catlama iğnesi ile çatlıyor 5.kere denedim ilki tutu boş gebelik oldu Kürtaj Oldum ben de artık iğne kullanmak istemiyorum acaba yumurta çatlamasına ne iyi gelir bilen varsa yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkür ederim :)
Bu konuda bilgim yok canım senin yerinde olsaydım ilaçla çok fayda görmediysem araştırır bitkisel kürler denerdim ben İbrahim saracoglunun kürlerine güvenirim başka konularda fayda gören arkadaşlarım var bende denerdim. Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏

İlknur işler

Kayıtlı Üye
rank
Bu konuda bilgim yok canım senin yerinde olsaydım ilaçla çok fayda görmediysem araştırır bitkisel kürler denerdim ben İbrahim saracoglunun kürlerine güvenirim başka konularda fayda gören arkadaşlarım var bende denerdim. Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende incir kürü denemeyi düşünüyorum ama kararsız kaldım

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bn altı senedir uğraştım bebek jcjn iki kürtaj oldum cvremdeji herkes sülük köydür hamile kalcaksin dedi ama tabi bn cesaret edemedim bir arkdsm onunda catlamiyordu rahmine sülük koydurdu ikinci ay hamile kaldı şimdi bir kızı var bnde koydurdum üçüncü ay kaldım yani istersen bunu bir deneyebikirsin

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Bal tarçın çörekotu kürü kesnlikle yap

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum doğal yollarla yumurta çatlatmasins yardımcı olmak istiyor isen eğer yumurta kalitesini artırmak için mercimek bezelye fasulye ceviz fındık muz ve yeşil yapraklı sebzeler gibi magnezyum bakımından zengin besinler tüketmeye özen göster ayrıca doğal maden suları da magnezyum bakımından zengin bir içecektir gunde bir su bardağı doğal maden suyu tüketebilirsin

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum instagramda birgebeningunlugu diye bir sayfa var orda yumurta çatlatma masajları var çoğu kişi memnun orayı incelemeni tavsiye ederim

Tüm sayfalar yüklendi.