Sorum var Bakarmisiniz?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aide tarafından oluşturulan Bakarmisiniz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,385 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bakarmisiniz?
Konbuyu başlatan Aide
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Mervercan

Aide

Kayıtlı Üye
rank
Selam kizlarim cox heycanliyam bayramdan sonra ayin 12 tamami bana 37.6 hafta tamam olur emaliyyat ila dogacak kizim yeni gunu men oyle teyin etmisem sebeb ise cox sabirsizim cox tezmi yeni vaktinde sorun varmi?

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Selam kizlarim cox heycanliyam bayramdan sonra ayin 12 tamami bana 37.6 hafta tamam olur emaliyyat ila dogacak kizim yeni gunu men oyle teyin etmisem sebeb ise cox sabirsizim cox tezmi yeni vaktinde sorun varmi?
Haftası ileri canım doğsa bile küveze girmez Allah'ın izniyle sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk 🙏

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Salam canım 37. 38 həfdədə kesirə alırlar məncə normal narahat olma necə klodu bəbişin sağ salamat alarsan İnşaallah bəbişini qucağına məndə birinci hamiləliyimi 38həfdə də normal doğuş etmişdim

Aide

Kayıtlı Üye
rank
Haftası ileri canım doğsa bile küveze girmez Allah'ın izniyle sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk 🙏
Can insallah cox sagolun Allah razi olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Can insallah cox sagolun Allah razi olaun
Insallah 32 heftede 2.500 idi yeqin indi 3 kq olar deqiq bilmirem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Can insallah cox sagolun Allah razi olaun
Insallah 32 heftede 2.500 idi yeqin indi 3 kq olar deqiq bilmirem

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...