Bakarmısınız?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Burcu34 tarafından oluşturulan Bakarmısınız? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 626 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bakarmısınız?
Konbuyu başlatan Burcu34
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedoss

Burcu34

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar İstanbul da oturuyorum hastane randevusu almakta zorlanıyorum bulamıyorum çok az var olanlarda hep uzak aynı skntıyı yaşayan varmı siz neyapıyosunuz?

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar İstanbul da oturuyorum hastane randevusu almakta zorlanıyorum bulamıyorum çok az var olanlarda hep uzak aynı skntıyı yaşayan varmı siz neyapıyosunuz?
Canım İstanbul da değilim ama yaşadığım yerden farklı bir şehire taşındım 1 1 buçuk ay önce falan. Önceki yerde özelde sürekli gittiğim bir drum vardı. Burada birkaç özele gittim kafama yatan bir Dr olmadı. Araştırma hastanesine gitmiştim daha önce tatile geldiğimde orası hoşuma gitmişti randevu çok sıkıntılı en erken 2 hafta sonrasına randevu veriyor. Bu ara haftalık gitmem gerekiyor randevu bulamazsam acile gitmeyi düşünüyorum. Sende öyle yap istersen randevu bulamazsan acilde görün bi bebeğin durumunu öğrenmiş olursun en azından. Öyle deme tabi de az ağrım sancım vardı ondan geldim dersin

Havvanur

Kayıtlı Üye
rank
Canim istanbulda degilim ama mhrs uygulamasini indir ve saat tam 16:00da bakarak ol cunku doktorlar o zaman aciyolarmis

Burcu34

Kayıtlı Üye
rank
Canim istanbulda degilim ama mhrs uygulamasini indir ve saat tam 16:00da bakarak ol cunku doktorlar o zaman aciyolarmis
İndirdim cnm oradan bakıyorum ama saati denerim Bi o saatlerde bakrm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım İstanbul da değilim ama yaşadığım yerden farklı bir şehire taşındım 1 1 buçuk ay önce falan. Önceki yerde özelde sürekli gittiğim bir drum vardı. Burada birkaç özele gittim kafama yatan bir Dr olmadı. Araştırma hastanesine gitmiştim daha önce tatile geldiğimde orası hoşuma gitmişti randevu çok sıkıntılı en erken 2 hafta sonrasına randevu veriyor. Bu ara haftalık gitmem gerekiyor randevu bulamazsam acile gitmeyi düşünüyorum. Sende öyle yap istersen randevu bulamazsan acilde görün bi bebeğin durumunu öğrenmiş olursun en azından. Öyle deme tabi de az ağrım sancım vardı ondan geldim dersin
Ya bu durumdan sıkıldım için özele gidiyorum bnde her hafta gdiyrm buara enazdn tahlilleri testleri VS devlette yapmak istiyorum

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Ben mhrs uygulamasından takip ediyorum randevu olmasa bile talep olusturuyorum açık olduğu zaman bildirim geliyor alıyorum sende indir istersen daha kolay bulursun

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar