bakarmisiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan bakarmisiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 245 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı bakarmisiniz
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bla bla bla

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
kizlar özur diliyerek bişey sormak istiyorum akintim cok fazla var ama normal akinti degil sari sari dun öglenden beri her saat başı iç camaşirimi deştiriyorum ama geçmiyo bugun pazardi diye doktorumada gidemedim dogumuma 22 gunum kalmiş normalmi bu sizce 🤔🤔🤔

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
kizlar özur diliyerek bişey sormak istiyorum akintim cok fazla var ama normal akinti degil sari sari dun öglenden beri her saat başı iç camaşirimi deştiriyorum ama geçmiyo bugun pazardi diye doktorumada gidemedim dogumuma 22 gunum kalmiş normalmi bu sizce 🤔🤔🤔
Bendede var enfeksiyon çıkmıştı bol su içmeye çalışıyorum azaldı gibi ondan dolayımı bilmiyorum benimde 19 gün kaldı yazıyor

...

Moderator
Mod
rank
Enfeksiyon alabilir canım.Bol su iç geçer inşaAllah🤗

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
19 qünum kaldı sözde. Ama normal herzamnki olan akintim oluyor qebeliqmden önce de simdide

Tüm sayfalar yüklendi.