Sorum var Bakarmisinizz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Prensesim 2620 tarafından oluşturulan Bakarmisinizz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 714 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bakarmisinizz
Konbuyu başlatan Prensesim 2620
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Prensesim 2620

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
36. Haftadan sonra yapılır

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Prensesim 2620

Kayıtlı Üye
rank
Son hafdalarda yapliyor
36 37 hafta arasında yapıyolar kuzum
Aksi bir durum yoksa genelde 37. haftadan sonra yapılıyor canım
36+2 haftalık hamileyim ben bugün doktora gittim yapıldı çatı muayenesi
36. Haftadan sonra yapılır
38 haftedan sonra diye bilyorum
Canlrim bn şuan 32+4 kasımın 2 isine randevum var çatıya bakicazz dedi doktor ama korkuyorum daa kanama falan oluyormuş bide normel ve sezeryan diye mi istiyo çatı muanesininii biraz uzun oldu amank.b ❤️❤️

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Canlrim bn şuan 32+4 kasımın 2 isine randevum var çatıya bakicazz dedi doktor ama korkuyorum daa kanama falan oluyormuş bide normel ve sezeryan diye mi istiyo çatı muanesininii biraz uzun oldu amank.b ❤️❤️
Devlet hastanesine gidiyorsan onlar normal doğumu zorluyorlar riskli durumlarda sezeryan yapıyorlar. Özel de tercihe bırakabilirler. Çatı muayenesi senin leğen kemiklerin normal doğuma elverişli mi onun için. Kendini kasmazsan çok kolay 5 sn sürüyo gözünü korkutma

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Korkacak hiçbir şey yok kendini kasma yeter. Kayganlastırıcı jelle birkaç saniyede 2 parmakla bakılıyor. Çatının genişliğine ve açılma olup olmadığına bakılacak kanama olması da gayet normal lakin kanama dediğim lekelenme tarzında oluyor

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar