Sorum var Bakarmisinz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 2 prenses annesi 🥰 tarafından oluşturulan Bakarmisinz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 476 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bakarmisinz
Konbuyu başlatan 2 prenses annesi 🥰
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

sedanurdikcal

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 16 haftalik gebeyim kasiklarim ağrıyor doktora gittim bebek te sıkıntı yok eczacı da bu ilaç düşük için kullanılıyor diyor. İlacın qdi Protestan 200 bilginiz var mı kafam çok karisti
Acaba cokmu yordunuz kendinizi ben biraz iş gördüğüm zaman hem sancı hemde Kasım'da ağrı oluyo belimde falan bende 16 altı haftaligim doktorun bişey yok diyosa bence kullanma ilacı belki agrini hafifletmek için vermiştir ama geçer inşallah kullanma bence

Bager duha 👼🤍

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 16 haftalik gebeyim kasiklarim ağrıyor doktora gittim bebek te sıkıntı yok eczacı da bu ilaç düşük için kullanılıyor diyor. İlacın qdi Protestan 200 bilginiz var mı kafam çok karisti
Ben kullandım bunu canm evet düşük riski olanlar kullanıyor kullandıktan 1 ay geçmeden bebeğim doğdu yorma kendini çok dikkat et ben dinlemedim erken doğdu bebeğim

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kuzum önlem amaçlı vermiş olabilir Progestan Ben de her iki hamileliğimde kullandım Benim kullandığım iğneydi aynı zamanda bunun hapı da oluyor hiçbir zararı olmaz doktorun yazdıysa ki gerek duymuş Demek ki önlem amaçlı tedbirini almak için vermiştir Bir zararı olmaz korkma🙏🤲💜

2 prenses annesi 🥰

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum önlem amaçlı vermiş olabilir Progestan Ben de her iki hamileliğimde kullandım Benim kullandığım iğneydi aynı zamanda bunun hapı da oluyor hiçbir zararı olmaz doktorun yazdıysa ki gerek duymuş Demek ki önlem amaçlı tedbirini almak için vermiştir Bir zararı olmaz korkma🙏🤲💜
Valaa kafam çok karışık npqcagim bilmm 3ncu gebeliğim bu anlmdm gitti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Acaba cokmu yordunuz kendinizi ben biraz iş gördüğüm zaman hem sancı hemde Kasım'da ağrı oluyo belimde falan bende 16 altı haftaligim doktorun bişey yok diyosa bence kullanma ilacı belki agrini hafifletmek için vermiştir ama geçer inşallah kullanma bence
Yok sadece yürüyüş yapıyorum oda kızımı okula birkiyorm

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Valaa kafam çok karışık npqcagim bilmm 3ncu gebeliğim bu anlmdm gitti

Korkulacak bir durum yok kuzum o ilaç öyle hani korkulacak bir ilaç da değil Sadece tedbir amaçlı doktorun sana onu vermiştir İçini rahat tut yani Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz Sağ Salim İnşallah kucağına almayı nasip eder Rabbim Cinsiyeti belli oldu mu💜

sedanurdikcal

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum çok özür dilerim ben konuyu çok yanlış anlamışım verdiği ilacın düşüğe sebep olduğunu söyledi eczacı dedin anladım düşünüyorum sabahtan beri ben bu ilacı nezaman kullandım diye arkadaş iğne diyince aklıma geldi bende iğnesini kullandım bende ufak bı sıkıntı çıkmıştı ama bu iğneyle düzelmişti şükür kullan gerçekten tekrardan özür dilerim cok çok yanlış anlamışım iyi arkadaşlar yazdı onlar yazdıktan sonra jeton düştü 🙀

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kuzum çok özür dilerim ben konuyu çok yanlış anlamışım verdiği ilacın düşüğe sebep olduğunu söyledi eczacı dedin anladım düşünüyorum sabahtan beri ben bu ilacı nezaman kullandım diye arkadaş iğne diyince aklıma geldi bende iğnesini kullandım bende ufak bı sıkıntı çıkmıştı ama bu iğneyle düzelmişti şükür kullan gerçekten tekrardan özür dilerim cok çok yanlış anlamışım iyi arkadaşlar yazdı onlar yazdıktan sonra jeton düştü 🙀
🤭 bazen yanlis okuyabiliyoruz kuzum💜

Elif kpln

Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚‍♀️
Mod
rank
İlaç hakkında bir bilgim yok ama lütfen başlıkları daha açıklayıcı yapalım acil,bakar mısınız, gibi başlıklar atmayalım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar