Sorum var Bakırköy Sadi konuk

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ordulu 52 tarafından oluşturulan Bakırköy Sadi konuk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 334 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bakırköy Sadi konuk
Konbuyu başlatan Ordulu 52
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Ordulu 52

Kayıtlı Üye
rank
SLM kızları bakırköy Sadi konuk eğitim ve araştırma Hastanesi'nde doğum yapan varmı bu 3 cu hamileliğim ikisini özelde yaptım şuan özelerde doğum fiyatı Tavan yapmış bunuda devlette düşünüyorum mecburen sezaryen doğum yaptim iki çocuğumu bana yakın Bağcılar devlet hastanesi ama randevu vermiyor sistem Bakırköy Sadi konuk alabildim üç kere gittim simdi orda da randevu alamıyorum

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
SLM kızları bakırköy Sadi konuk eğitim ve araştırma Hastanesi'nde doğum yapan varmı bu 3 cu hamileliğim ikisini özelde yaptım şuan özelerde doğum fiyatı Tavan yapmış bunuda devlette düşünüyorum mecburen sezaryen doğum yaptim iki çocuğumu bana yakın Bağcılar devlet hastanesi ama randevu vermiyor sistem Bakırköy Sadi konuk alabildim üç kere gittim simdi orda da randevu alamıyorum
Kuzum MHRS uygulamasını indirip daha kolay randevu alabilirsin 182 yi aramaya gerek kalmıyor

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Evet bagcilar gittim ben hep 34 haftada demez mi bizde yer yok cam sakuraya gittim bende

Tüm sayfalar yüklendi.