Merhabalar
Ben bir 2. el uygulamasından yemek takımı sattım geçenlerde PTT kargo yakındı ona verdim.Evde yoktum kızım rahatsız biliyorsunuz bazılarınız annem paketledi.Kendi orjinal ambalajı üstüne patpat almıştım ona sarmış, koliye koymuş üstüne de kırılacak yazmış.3 kere ev taşıdık daha önce de sattım bu şekilde kırılmayan takım kadına gidince hem onaylamış para bana yattı hem de resim attı kırık geldi özensiz paketlemişsiniz diye
Halbuki 6 gün sürdü kargonun varması.Kaç kere dedim kadına müşteri hizmetleri ile görüş ne diyorlarsa gerekeni yaparım kadın onlarla konuşacağına bana mesaj atıp duruyor gece yarıları
Şimdi ben ne yapacağım ya uygulamayı mı silsem adresim de açık yazıyor.Kadının 24 saatte müşteri hizmetlerine ulaşsa iade hakkı da vardı ama beni taciz etmekten vakit bulamıyor galiba
Ben burada hakka girmiş oluyor muyum ya.Belki kargoda kırıldı, belki aldı kadın evine götürürken kırdı ben nereden bileceğim?Aslında kızıma sadaka olsun diye parasını gönderecektim geri ama bana salak salak çemkirip gece yarıları mesaj atınca vazgeçtim