Allah yar ve yardımcın olsun inşallah 🤲
K Kübraeymenenes Kayıtlı Üye Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 150 9 Mayıs 2022 #12 İpek'in annesi' Alıntı: Hastaneye gidiyorum kızlar malûm devlet olduğu için telefonum yanımda değil dualarınızı eksik etmeyin Allah rızası için Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun canım çok kolay bir doğumun olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
İpek'in annesi' Alıntı: Hastaneye gidiyorum kızlar malûm devlet olduğu için telefonum yanımda değil dualarınızı eksik etmeyin Allah rızası için Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun canım çok kolay bir doğumun olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
🔥 🔥ATEŞİM🔥 Kayıtlı Üye Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1,619 Konum Sivas 9 Mayıs 2022 #13 İpek'in annesi' Alıntı: Hastaneye gidiyorum kızlar malûm devlet olduğu için telefonum yanımda değil dualarınızı eksik etmeyin Allah rızası için Genişletmek için tıkla ... dualarimiz seninle cnm benim bebis de sende Allah a emanet ol tatlım bizide habersiz birakma
İpek'in annesi' Alıntı: Hastaneye gidiyorum kızlar malûm devlet olduğu için telefonum yanımda değil dualarınızı eksik etmeyin Allah rızası için Genişletmek için tıkla ... dualarimiz seninle cnm benim bebis de sende Allah a emanet ol tatlım bizide habersiz birakma
F Fatoş koç Kayıtlı Üye Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 769 9 Mayıs 2022 #14 İpek'in annesi' Alıntı: Hastaneye gidiyorum kızlar malûm devlet olduğu için telefonum yanımda değil dualarınızı eksik etmeyin Allah rızası için Genişletmek için tıkla ... Allah kavuştursun
İpek'in annesi' Alıntı: Hastaneye gidiyorum kızlar malûm devlet olduğu için telefonum yanımda değil dualarınızı eksik etmeyin Allah rızası için Genişletmek için tıkla ... Allah kavuştursun
Nesliesen Kayıtlı Üye Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 2,098 10 Mayıs 2022 #15 Kuzum noldu naptın ya geldimi bebiş merak ettim
İpek'in annesi Kayıtlı Üye Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 453 10 Mayıs 2022 #16 Taze anne' Alıntı: Canım sancın mı tuttu ne yaptın Genişletmek için tıkla ... Doğum yaptım canım çok sancılarım geldi hastaneye geldim
Taze anne' Alıntı: Canım sancın mı tuttu ne yaptın Genişletmek için tıkla ... Doğum yaptım canım çok sancılarım geldi hastaneye geldim
P Ponçik surat Kayıtlı Üye Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 241 10 Mayıs 2022 #17 İpek'in annesi' Alıntı: Doğum yaptım canım çok sancılarım geldi hastaneye geldim Genişletmek için tıkla ... Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla bir ömür büyütmeyi nasip etsin rabbim acısını hiçbir zaman göstermesin
İpek'in annesi' Alıntı: Doğum yaptım canım çok sancılarım geldi hastaneye geldim Genişletmek için tıkla ... Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla bir ömür büyütmeyi nasip etsin rabbim acısını hiçbir zaman göstermesin
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 10 Mayıs 2022 #18 İpek'in annesi' Alıntı: Doğum yaptım canım çok sancılarım geldi hastaneye geldim Genişletmek için tıkla ... Ay çok şükür maşallah
İpek'in annesi' Alıntı: Doğum yaptım canım çok sancılarım geldi hastaneye geldim Genişletmek için tıkla ... Ay çok şükür maşallah