Başıma gelenler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Haticegulasik01 tarafından oluşturulan Başıma gelenler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 708 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Başıma gelenler
Konbuyu başlatan Haticegulasik01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yazgülü(semra)

Haticegulasik01

Kayıtlı Üye
rank
35 haftadayim ve sancım oluyor sürekli kovid oldum üstüne birde neyse kaynanam yanıma geldi lavabodan. Çıkamıyorum kapiz olmuşum sonra kız kardeşim bir şurup attı bundan iş aç karnına diye agladm resmen şimdide şurup etkisini gösterdi musil gibi birden oluyor Cuma doktora gidecem dua edin sezeryanla alın dedim iyi kötü büyür böyle ikimizde kötü oluyoruz

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
35 haftadayim ve sancım oluyor sürekli kovid oldum üstüne birde neyse kaynanam yanıma geldi lavabodan. Çıkamıyorum kapiz olmuşum sonra kız kardeşim bir şurup attı bundan iş aç karnına diye agladm resmen şimdide şurup etkisini gösterdi musil gibi birden oluyor Cuma doktora gidecem dua edin sezeryanla alın dedim iyi kötü büyür böyle ikimizde kötü oluyoruz
İlaci doktora sordun mu daha doğal yollar dene kaysi tüket kaysi meyve suyu icebilirsin lifli meyveler tüket icebiliyorsan günlük bir yemek kaşığı zeytin yağı iç

Tüm sayfalar yüklendi.