Kızlar merhaba.. belki söyleyeceğim şey için çok eleştiri alıcam ama kimse kimsenin ne yaşadığını bilmiyor ve bunu aklınızda tutarak cewap verin lütfen.. 31 haftalık hamileyim ilk gebeliğim ama ne yalan söyleyeyim hiç istemedim başından beri ilkinde ağladım sizladim ama aldıramadım da. Eşimden ailesinden kısacası karşı taraf yüzünden insan değiller ki nefret ediyorum onlardan birde onlara bi çocuk da ben veriyorum die kendime kızıyorum
Neden eleştiri alasın ki, sen bunu söyleme cesaretinde bulunmuşsun. Senin gibi binlerce kadın var ve ne yazık ki hala evli mutlu çocuklu pozları veriyorlar.

Bende 2. Çocuğu düşünmüyordum sürpriz oldu ama gebeliğimi sonlandırmak ya da çocuğu istememezlik yapmadim o da benim bir parçam artık sağlıkla doğsun yeter ki Kafamda başka planlarım vardı belki şimdi değil ama ilerde belki planladigim gibi olur hayat, kendini sev ve hep böyle cesur ol. İstemediğin bir hayatı da asla yaşama, eğer birşeylerin düzelmeyecrgine inanıyorsan da asla geriye dönüp bakma yolunu çiz ve zamanı geldiğinde yolunu çizdiğin hayat ne ise onu yaşa. Hep kadınlar erkeklere ayak uydurmak zorunda değil, kaderimiz onların elinde değil. Sakın seni eleştirenlere de kulak verme, inan çok cesur ve güçlüsün.