Sorum var Bebegi tekce mama ile beslenen aneler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Bebegi tekce mama ile beslenen aneler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 491 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebegi tekce mama ile beslenen aneler
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beyza🥰

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar kizima hic ane sutu veremedim mama ile besleniyor kizim 3 ayina kecmis dr bebege 100 qr 90 deqiqeden bir mama ver diyor 90 deq tamam.olmamis kizim acikib agliyor herkes dr dilneme biraz tez ver yada yemegi cogalt diyorlar sizce ne yapmam.lazim?
Canım mən qızım o vaxtında 120qram verirdim 3saatdan bir doymursa yeməyi artır

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kizlar kizima hic ane sutu veremedim mama ile besleniyor kizim 3 ayina kecmis dr bebege 100 qr 90 deqiqeden bir mama ver diyor 90 deq tamam.olmamis kizim acikib agliyor herkes dr dilneme biraz tez ver yada yemegi cogalt diyorlar sizce ne yapmam.lazim?
Doymuyordur kuzum mamanin gramini arttır istersen

Doymuyorsa gramı arttır canım

Tüm sayfalar yüklendi.