Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Malesef bebegim biberona alisti benden kesinlikle emmiyor sutsuz kalmasin diye sagip veriyorum elektrikli pompayla. zamanla kesilir diye de cok korkuyorum silikon basliklar denedim onu da tutmadi deneyimi olanlardan oneri bekliyorum
Malesef bebegim biberona alisti benden kesinlikle emmiyor sutsuz kalmasin diye sagip veriyorum elektrikli pompayla. zamanla kesilir diye de cok korkuyorum silikon basliklar denedim onu da tutmadi deneyimi olanlardan oneri bekliyorum
Canm bende hem emziriyorum hem biberonla mama veriyorum 2. Çocuk allahtan memeyi seviyo ama ilk kızım aynı anlattığın gibi ne yaptıysam 3 aydan sonra emmedi
Biberon vermiceksin sağıp kaşıkla ver öyle doyur Bi süre sonra emme refleksi isteği gelince biberonda bulamayınca seni emer benim kide öyleydi ben öyle yapmıştım