Bebegim de idrar yolu enf. çıktı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde GülşahT tarafından oluşturulan Bebegim de idrar yolu enf. çıktı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,277 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebegim de idrar yolu enf. çıktı
Konbuyu başlatan GülşahT
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

GülşahT

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 4 aylık bebegimin lökosit degeri 46 cıktı, yaron tekrar hastaneye gidicez , bebeğimi 3 aylıkken sunnet ettirmistik ondan sonra bebegim geceleri uykusunda ağlamaya başlamıştı, bu son 1 haftadır da idrari kokmaya ve rengi sarımsiydi bu şüpheyle gittim hastaneye ve malesef enf. çıktı. Bu durumu yaşayan var mı yatırırlar mı bebegimi

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Kızlar 4 aylık bebegimin lökosit degeri 46 cıktı, yaron tekrar hastaneye gidicez , bebeğimi 3 aylıkken sunnet ettirmistik ondan sonra bebegim geceleri uykusunda ağlamaya başlamıştı, bu son 1 haftadır da idrari kokmaya ve rengi sarımsiydi bu şüpheyle gittim hastaneye ve malesef enf. çıktı. Bu durumu yaşayan var mı yatırırlar mı bebegimi
Merhaba geçmiş olsun canim benim benimkinde de enfeksiyon çıkmıştı oğlumda aynı üç aylıktı 3 gün yattık hasthne de canım ama kanda çıkmıştı idrarda inşallah yatrmazlar ya ne kadar dikkat etsek bir sürü sorun çıkıyor sakınan göze çöp batar

GülşahT

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba geçmiş olsun canim benim benimkinde de enfeksiyon çıkmıştı oğlumda aynı üç aylıktı 3 gün yattık hasthne de canım ama kanda çıkmıştı idrarda inşallah yatrmazlar ya ne kadar dikkat etsek bir sürü sorun çıkıyor sakınan göze çöp batar
Ta bobreklerine vurmuş enf o kadar üzüldüm ki, birde zayıfladı bebegim 400 gr kilo vermiş çok suçlu hissediyorum kendimi keşke daha önce farkedebilseydim

Şəfəq

Kayıtlı Üye
rank
Allah şifa versin canım inşaallah tez vakiyde iyuleşir 🤲❤️

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Ta bobreklerine vurmuş enf o kadar üzüldüm ki, birde zayıfladı bebegim 400 gr kilo vermiş çok suçlu hissediyorum kendimi keşke daha önce farkedebilseydim
Kuzum canını sıkma bnde öyle düşünmüştüm valla ama bizlk değil zararın neresinden dönersek o kadar kar canım bnde üzüldüm geçmiş olsun

GülşahT

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum canını sıkma bnde öyle düşünmüştüm valla ama bizlk değil zararın neresinden dönersek o kadar kar canım bnde üzüldüm geçmiş olsun
Çok sağol canım benim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah şifa versin canım inşaallah tez vakiyde iyuleşir 🤲❤️
Amin inşallah canimm

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benim oğlumu o aylarda enfeksiyon yüzünden yatırdılar canım hastenede antibiyotik tedavisi uygulanmıştı. Endişe etme yatırsalar dahi 1 hafta anca yatarsınız. Rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah 🙏🏻 birde suyu bol bol iç sütünden ona gitsin canım onada arada çay kaşığı ile su ver

Tüm sayfalar yüklendi.