Sorum var Bebeğim hakkinda

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗 tarafından oluşturulan Bebeğim hakkinda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 480 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğim hakkinda
Konbuyu başlatan 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Kızlar oğlum 8 aylık 2.400 gram sizce iyimi boyu 42 cm ya canım çok sıkıldı kızımda aynı doktordu bize 3.200 gram demişti kızım doğdu 2.800 gramdi
Başka doktora git istersen cnm bir kere muane ol bnce iyi kilosu şimdilik ve ultrason da neredeyse her zmn yanılma payı olur dediği ile doğduğu kilo da

Başka doktora git istersen cnm bir kere muane ol bnce iyi kilosu şimdilik ve ultrason da neredeyse her zmn yanılma payı olur dediği ile doğduğu kilo da
Kesinlikle cnm ya bende başka doktora gidecem çok şükür iyi olsunda ben başka bişey istemiyorum cnm yiyorumda kilo alcagi şeyleri dikktte ediyom ama bu aralar basur beni maf etti kimi diyo doğum sonrası geçer krem suuryom sıcak su oturuyom bide daflon iciyom yani geçer mi bilmiyorum

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Kesinlikle cnm ya bende başka doktora gidecem çok şükür iyi olsunda ben başka bişey istemiyorum cnm yiyorumda kilo alcagi şeyleri dikktte ediyom ama bu aralar basur beni maf etti kimi diyo doğum sonrası geçer krem suuryom sıcak su oturuyom bide daflon iciyom yani geçer mi bilmiyorum
Doğum sonrası evet geçebilir çok geçmiş olsun ya inşallah geçer kuzum acısı zor acı ekşi baharatlı da rahatsız eder

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Benim de vardı başlarda bilmiyordum sorun olacağını gebelikte sort üstü uzanıyordum meğer o da baskı yapıyormuş bir anda artmaya başladı sonra bir yerde okudum sırt üstü uzanmak basuru tetikliyor diye doktora söyledim yan yat her zaman dedi yine acıyordu ama o zamanki kadar çok değil doğumdan sonra geçti şükürler olsun

Benim de vardı başlarda bilmiyordum sorun olacağını gebelikte sort üstü uzanıyordum meğer o da baskı yapıyormuş bir anda artmaya başladı sonra bir yerde okudum sırt üstü uzanmak basuru tetikliyor diye doktora söyledim yan yat her zaman dedi yine acıyordu ama o zamanki kadar çok değil doğumdan sonra geçti şükürler olsun
Bende uzaniyodumcnm ama aciyo gerçekten artık bende sırt üstü uzanmicam bunu duydum iyi oldu valla ama benim basurum küçülmeye başlamış acaba geciyormu birde kasiniyo daflon ilaç kullaniyorum faydası oluyomudur bide anasol krem suuryom at kestanesi suuryom arkasına inşallah benimkide gececek cnm bnmm

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Bende uzaniyodumcnm ama aciyo gerçekten artık bende sırt üstü uzanmicam bunu duydum iyi oldu valla ama benim basurum küçülmeye başlamış acaba geciyormu birde kasiniyo daflon ilaç kullaniyorum faydası oluyomudur bide anasol krem suuryom at kestanesi suuryom arkasına inşallah benimkide gececek cnm bnmm
İnşallah canım ya çok zor bilirim ama o ilaçları falan bilmiyorum benim hem kalp ritim bozukluğum hem de düşük tehlikem vardı doktorlar kolay kolay ilaç vermiyordu parol bile içmemeye çalışıyordum yan yatınca ağrımıyordu taharette sıcak su kullanıyordum ayıptır söylemesi o çıkan damarları geri içeri ittiriyordum 🫣 büyüklerim öyle yap demişti sonra da geçti gitti elhamdülillah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Vazelin sürüp içeri it diyorlardı ama ben vazelin kullanmaya bile korkuyordum senin küçülmeye başladıysa geçiyordur inşaAllah yan yatmaya çalış Allah'ın izniyle sen de doğumdan sonra kurtulursun

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar