Bebeğim ters aşırı aşağıya ağrı oluyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Panikbiranne tarafından oluşturulan Bebeğim ters aşırı aşağıya ağrı oluyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 586 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğim ters aşırı aşağıya ağrı oluyor
Konbuyu başlatan Panikbiranne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yasemin 🤰

Panikbiranne

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğim makat gelişli şuan illaki döner diye umuyorum ama dün akşamdan beri şiddetli ağrı var yürütmüyor kasıklardan vajinaya doğru batıyor acıyor idrar torbasına mı baskı yapıyor bilmiyorum kıvrandırdı beni uzanıyorum yine geçmiyor soldan dönüp sırt üstü uzanamadım dedim resmen karnım kitlendi bebek taş gibi kesildi aşağıya mı itiyor kendini anlamadım ki uyuyayım bari geçer dedim sabahı zor ettim uyandım su içmeye gittim hala ağrılar devam ediyor böyle iş bile yapamam ki ben bide artı buna kabızlık sorunum da var kafayı yicem ben :(

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum dun bende kintroldeydim benimkide asagidaymis kasiklarim agriyir baski yapiyor doktor bi sıkıntı yok dedi keyfi öyle istiyor bebegin oyuzden oyle durmuş dedi

Yasemin 🤰

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğim makat gelişli şuan illaki döner diye umuyorum ama dün akşamdan beri şiddetli ağrı var yürütmüyor kasıklardan vajinaya doğru batıyor acıyor idrar torbasına mı baskı yapıyor bilmiyorum kıvrandırdı beni uzanıyorum yine geçmiyor soldan dönüp sırt üstü uzanamadım dedim resmen karnım kitlendi bebek taş gibi kesildi aşağıya mı itiyor kendini anlamadım ki uyuyayım bari geçer dedim sabahı zor ettim uyandım su içmeye gittim hala ağrılar devam ediyor böyle iş bile yapamam ki ben bide artı buna kabızlık sorunum da var kafayı yicem ben :(
Aynısını yaşıyorum vallahi çok fena 😐

Tüm sayfalar yüklendi.