Sorum var Bebeğim ters

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sümeyra🍀 tarafından oluşturulan Bebeğim ters başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 234 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğim ters
Konbuyu başlatan Sümeyra🍀
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyra🍀

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Kizlar bugün rendavum vardi 38 hafta 1 günlüğüm az once geldim eve doktor bebek yan durmus dedi eger donmese sezeryan yapacam dedi sizce bu haftadan sonra bebek donermi 4. Gebeliğim bu

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 39. Haftasındasınız.
Erkek bebekler kızlara göre biraz daha ağır olurlar. bebeğiniz 3150 gr ve 50 cm. sezaryen doğum yapılabilir. Normal doğum beklenirken bebek hareketleri iyi takip edilmeli ve kontroller aksatılmamalı.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 49 cm ağırlıgı 3200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

yojjimbo

Kayıtlı Üye
rank
Cihazı iyi olan Başka bir hekimden de görüş alın mutlaka. Bana doktorum ilk gebelikte dönme az olur ama 2. gebelikte son ana kadar da dönebilir dedi. 39 bitene kadar bekliyorlar. Benimki de dönmedi dönmedi 1 haftada dönüverdi. Bi de baş yukarı duydum da yan dönmüş ne demek bebekler yan olur zaten ?

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Cihazı iyi olan Başka bir hekimden de görüş alın mutlaka. Bana doktorum ilk gebelikte dönme az olur ama 2. gebelikte son ana kadar da dönebilir dedi. 39 bitene kadar bekliyorlar. Benimki de dönmedi dönmedi 1 haftada dönüverdi. Bi de baş yukarı duydum da yan dönmüş ne demek bebekler yan olur zaten ?
Hayır bebekler doğuma yakın her şekli alabilirler , yan duruş da vardır , yani sırtı yada karnı annesinin göbek hizwasında olup bacakları ve kafasını bir yerde toplamıştır minik . @Sümeyra🍀 canım son ana kadar dönebilir sonuç olrak komple makat geliş dönmemil büyük ihtimalle geri kafasının üstüne döner. Seni korkutuyor minik

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Hayır bebekler doğuma yakın her şekli alabilirler , yan duruş da vardır , yani sırtı yada karnı annesinin göbek hizwasında olup bacakları ve kafasını bir yerde toplamıştır minik . @Sümeyra🍀 canım son ana kadar dönebilir sonuç olrak komple makat geliş dönmemil büyük ihtimalle geri kafasının üstüne döner. Seni korkutuyor minik
İnşallah aysenur allahim.o kadar korktumki sezeryan diyince 3 cocukla nasil yaparim kimsemde yok yanimda kalacak tek basima yapamam
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kafasi
Gosterdi doktor gobek deligimin sag tarafindaymis kafasi asagida degil yani haftaya kontrole gel dedi zaten insaallah bir haftaya doner ya

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 39. Haftasındasınız.
Erkek bebekler kızlara göre biraz daha ağır olurlar. bebeğiniz 3150 gr ve 50 cm. sezaryen doğum yapılabilir. Normal doğum beklenirken bebek hareketleri iyi takip edilmeli ve kontroller aksatılmamalı.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 49 cm ağırlıgı 3200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar