Öncelikle herkese merhaba bebeğim 3.5 aylık 7 kilo. fizyolojik olarak göğüs ucum yoktu ve bebeğim emmekte zorlanıyordu sagma yöntemine geçmek zorunda kaldım hem süt sağıp iciriyordum hemde mama ile destekliyordum fakat şuan artık sütüm gelmemeye başladı hem ebe hem hemsireyim bu konuda çok bilinçli olmama rağmen elimden bişey gelmiyor resmen kesildi sütüm şuan bebeğim sadece mama ile besleniyor fakat bu ara atak haftası ondan mı bilmiyorum mamayı 3-4 saatte bir 120 CC içiyor bazen belki onu bile içmiyor içmek istemiyor ağlıyor bildiğin red ediyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum nasıl eskisi gibi sık ve çok beslenmesini saglayabilirim sizce
Sen zaten bizden daha iyi bilirsin canım büyük ihtimalle büyüme atağı geçiriyor zorlama çok sadexe durmadan pozisyon değiştirerek vermeye çalış benim oğlum da öyleydi yatarak veriyorsan almıyor ise ayakta deniyordum almıyor ise zorlamayıp 5 10 dakika sonra tekrardan teklif ediyordum öyle öyle emzirdim 4 aylık iken şükür şuan o dönemi atlattık sen sadece sabirli ol ve durmadan mamayı teklif et ona
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2024-04-30
Gebeliğinizin 8. Haftasındasınız.
Siz hissetmeseniz de bebeğiniz hareket etmeye başlar. sinir hücreleri gelişmeye başlar. solunum yolları ve
akciğer gelişimi başlar. gözkapağı gözü kapatacak büyüklüğe gelir. bebeğimiz fasulye tanesi büyüklüğüne ulaşır.
meme büyümesi nedeniyle daha büyük sutyene ihtiyaç olur. bu haftadan süt kanalları ve keseleri büyümeye başlar.
yorgunluk artar, uyku problemleri başlar. 15-20 dakikalık yürüyüşler faydalı olabilir. eğer yapılmamışsa
gebelikte yapılması gereken testler yaptırılmalı.
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız