Bebeğimin vücudu sıcak elleri ve ayakları sürekli soğuk oluyor neden olabilir
Y yvz sd Kayıtlı Üye Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 53 25 Kasım 2023 #1 Bebeğimin vücudu sıcak elleri ve ayakları sürekli soğuk oluyor neden olabilir
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,716 25 Kasım 2023 #2 yvz sd' Alıntı: Bebeğimin vücudu sıcak elleri ve ayakları sürekli soğuk oluyor neden olabilir Genişletmek için tıkla ... Kansızlık olabilir cnm benim oglanda öyle idi istersne bir sağlık ocağına göster
yvz sd' Alıntı: Bebeğimin vücudu sıcak elleri ve ayakları sürekli soğuk oluyor neden olabilir Genişletmek için tıkla ... Kansızlık olabilir cnm benim oglanda öyle idi istersne bir sağlık ocağına göster
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,402 Konum Kırklareli 25 Kasım 2023 #3 yvz sd' Alıntı: Bebeğimin vücudu sıcak elleri ve ayakları sürekli soğuk oluyor neden olabilir Genişletmek için tıkla ... Endişelenme canım bebeklerin uç noktaları. Elleri ayakları, burun ucu gibi uç noktalar her zaman soğuk olur normal yani
yvz sd' Alıntı: Bebeğimin vücudu sıcak elleri ve ayakları sürekli soğuk oluyor neden olabilir Genişletmek için tıkla ... Endişelenme canım bebeklerin uç noktaları. Elleri ayakları, burun ucu gibi uç noktalar her zaman soğuk olur normal yani
Y yvz sd Kayıtlı Üye Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 53 25 Kasım 2023 #4 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Endişelenme canım bebeklerin uç noktaları. Elleri ayakları, burun ucu gibi uç noktalar her zaman soğuk olur normal yani Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim peki ne zaman normale dönüyor merak ettim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Kasım 2023 yvz sd' Alıntı: Teşekkür ederim peki ne zaman normale dönüyor merak ettim Genişletmek için tıkla ... Birde bu ara sürekli ellleri ağzından çıkmıyor ağzının suyu akıyor dişten dolayı dediler ama erken diye düşünüyorum şuan 3 aylık çünkü Son düzenleme: 25 Kasım 2023
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Endişelenme canım bebeklerin uç noktaları. Elleri ayakları, burun ucu gibi uç noktalar her zaman soğuk olur normal yani Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim peki ne zaman normale dönüyor merak ettim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Kasım 2023 yvz sd' Alıntı: Teşekkür ederim peki ne zaman normale dönüyor merak ettim Genişletmek için tıkla ... Birde bu ara sürekli ellleri ağzından çıkmıyor ağzının suyu akıyor dişten dolayı dediler ama erken diye düşünüyorum şuan 3 aylık çünkü
D Doğa'm 💜 Kayıtlı Üye Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 1,867 Konum Ankara 25 Kasım 2023 #5 yvz sd' Alıntı: Teşekkür ederim peki ne zaman normale dönüyor merak ettim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Kasım 2023 Birde bu ara sürekli ellleri ağzından çıkmıyor ağzının suyu akıyor dişten dolayı dediler ama erken diye düşünüyorum şuan 3 aylık çünkü Genişletmek için tıkla ... Diş olabilir benim kızım da öyleydi erken diyorduk ama 6 aylıkken dişi patladı hemen çıkmaz zaten
yvz sd' Alıntı: Teşekkür ederim peki ne zaman normale dönüyor merak ettim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Kasım 2023 Birde bu ara sürekli ellleri ağzından çıkmıyor ağzının suyu akıyor dişten dolayı dediler ama erken diye düşünüyorum şuan 3 aylık çünkü Genişletmek için tıkla ... Diş olabilir benim kızım da öyleydi erken diyorduk ama 6 aylıkken dişi patladı hemen çıkmaz zaten
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,402 Konum Kırklareli 25 Kasım 2023 #6 yvz sd' Alıntı: Teşekkür ederim peki ne zaman normale dönüyor merak ettim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Kasım 2023 Birde bu ara sürekli ellleri ağzından çıkmıyor ağzının suyu akıyor dişten dolayı dediler ama erken diye düşünüyorum şuan 3 aylık çünkü Genişletmek için tıkla ... Şahsen benim oğlum 6. Ayından sonra yani tam haraket etmeye düzgünce başlayınca geçti bu soğukluk vucudundan.
yvz sd' Alıntı: Teşekkür ederim peki ne zaman normale dönüyor merak ettim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Kasım 2023 Birde bu ara sürekli ellleri ağzından çıkmıyor ağzının suyu akıyor dişten dolayı dediler ama erken diye düşünüyorum şuan 3 aylık çünkü Genişletmek için tıkla ... Şahsen benim oğlum 6. Ayından sonra yani tam haraket etmeye düzgünce başlayınca geçti bu soğukluk vucudundan.
N Naz.156 Guest 26 Kasım 2023 #7 yvz sd' Alıntı: Teşekkür ederim peki ne zaman normale dönüyor merak ettim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Kasım 2023 Birde bu ara sürekli ellleri ağzından çıkmıyor ağzının suyu akıyor dişten dolayı dediler ama erken diye düşünüyorum şuan 3 aylık çünkü Genişletmek için tıkla ... Erken diş çıkaran bebeklerde var mesela benim oğlum 4 aylıkken 2 diş birden çıkardı ve elleri hep ağızındaydı ve hep soğuktu
yvz sd' Alıntı: Teşekkür ederim peki ne zaman normale dönüyor merak ettim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Kasım 2023 Birde bu ara sürekli ellleri ağzından çıkmıyor ağzının suyu akıyor dişten dolayı dediler ama erken diye düşünüyorum şuan 3 aylık çünkü Genişletmek için tıkla ... Erken diş çıkaran bebeklerde var mesela benim oğlum 4 aylıkken 2 diş birden çıkardı ve elleri hep ağızındaydı ve hep soğuktu