Bebeğimin Hareketleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde AmineErva'm tarafından oluşturulan Bebeğimin Hareketleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,131 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Bebeğimin Hareketleri
Konbuyu başlatan AmineErva'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şeydoşş

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 28 haftalık olduk artık bebeğimin hareketlerini düzenli takip etmeli miyim acaba dün geceye kadar da hareketliydi ama bu sabahtsn beri hareketi yok hissetmiyorum yoksa normal mi acaba sadece gece 2 kere yüz üstü dönük şekilde uyandım onunla alakalı olabilir mi?
Bu haftalarda dengesiz olması çok normal ama yüz üstü dönmemek için bir önlem al canım bacağının arasına ve kolunun altına bir yastık alıp yatabilirsin mesela ben öyle alıştırdım kendimi yoksa hep yüz üstü dönüyordum hareket takibini 34. Haftadan itibaren yapabilirsin

...

Moderator
Mod
rank
Bende halen bir kaç şeyin tiksinmesi kaldı.En zoruda su içememek.28+3 haftalığım canım.Kaç haftalıksın.
Acaba diyorum doğumdan sonra içebilecekmiyim.🤷
37+3 benim de. Ben de tiksinme olmuyordu zaten ama sürekli kusma vardı günde 4 5 6 bazen öğürme krizine giriyordum boş boş öğürüp durduğum zamanlar oldu en sonunda midem de reflü oldu hala onu çekiyorum şimdide. Komşunun yaptığı yemeklerin soğan kokusu gelirdi direk kusmaya başlardım kendim mutfağa giremezdim ama hiç yemek ayırt etmedim sadece kokusu rahatsız ediyordu kusuyordum direk ama yiyordum o şeyi 😀
Hiç kusmadım ama kokulara hiç gelemedim .yemek kokuları soğan ssrmısak.Balık kokusu halen midemi bulandıtıyor yiyemiyorum.bulanıncada patlayacak gibi oluyor.Sanada geçmiş olsun canımReflüde çok zor.Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin canım.🤗

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Acaba diyorum doğumdan sonra içebilecekmiyim.🤷

Hiç kusmadım ama kokulara hiç gelemedim .yemek kokuları soğan ssrmısak.Balık kokusu halen midemi bulandıtıyor yiyemiyorum.bulanıncada patlayacak gibi oluyor.Sanada geçmiş olsun canımReflüde çok zor.Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin canım.🤗
Amin cümlemizin canım valla iyiki tiksinme yok bide diyorum su içemiyorum en azından yemeklerden alıyorum hiç yoktan. Bi sıcak çorba bile içemiyorum canım çay içemiyorum içtiğim anda açık yara var farkındayım orası nasıl acıyor anlatamam nefes boruma kadar yanıyor çoçuk mideme dalandıkça nefesim kesiliyor inşallah geçer doğumdan sonra

...

Moderator
Mod
rank
Amin cümlemizin canım valla iyiki tiksinme yok bide diyorum su içemiyorum en azından yemeklerden alıyorum hiç yoktan. Bi sıcak çorba bile içemiyorum canım çay içemiyorum içtiğim anda açık yara var farkındayım orası nasıl acıyor anlatamam nefes boruma kadar yanıyor çoçuk mideme dalandıkça nefesim kesiliyor inşallah geçer doğumdan sonra
İnşaAllah geçer canım.Rabbim beterinden korusun kuzum😘

Tüm sayfalar yüklendi.