Sorum var Bebeğimin kalbî durmuş 19 haftalık 😭

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mariya🌼 tarafından oluşturulan Bebeğimin kalbî durmuş 19 haftalık 😭 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,208 kez görüntülenmiş, 72 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğimin kalbî durmuş 19 haftalık 😭
Konbuyu başlatan Mariya🌼
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼
İnstagram hesabımızı takip edin indirimleri kaçırmayın @gebelikhamilelikannelik

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Tabiki de çok zor 😞 daha dün bile günleri sayarken akşamina bebeğimi kaybettim 😭 onunla birlikte benimde kalbim durdu sanki ama imtihan dünyası bura ne değiştirebilirsin nede engelleyebilir sin. Allah nasıl isterse ne isterse o oluyor hamd olsun 🤲 rabbim seni umutla mükâfat landır di canım Allah onunla sabır verdi sana, belki de hayırlısı buymuş 😞 biliyorum ne denilse de ne desekte kendimize asla acımız dinmeyecek Allah Kerim dir canım elbet geçecek elbet alışacaz 🤲 sende umut için dik dur ve onun sana daha çok ihtiyacı var kuzum 🤲 Allah yardımcın olsun rabbim sabrın en güzelini nasip etsin inşallah 🤲😞amin canım Allah razı olsun inşallah 🤲 duadan ve teslimiyetten daha güzeli yok inan 🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin canım Allah razı olsun inşallah 🤲 çok Şükür yinede Rabbime 🤲😞
Amin amin mariyam inşallah birtanem benim Allah'ım bize sabır versin Allah'ım bidaha yaşatmasın kimseye🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥺

Kayra'nın Annesi 👼🏼

🔥 Kayra Ateş 🔥
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Sağolun kızlar 😞 gerçekten çok zor çok acı bişey 😭 son kontrolden üç gün sonra kalbi durmuş böyle bişey varmı ya 😭😭😞😞 Allah'ım merhamet et 🤲 hastanedeyim hala çok ağrım var bebek düşmedi daha 😞😞 doğum için gelecektim ben buraya çoğu gitmiş azı kalmıştı 😣😣
Ah mariyam imtihan dünyasındayız canım benim böylesi hayırlısıymış demek ki öyle düşün rabbim inşallah sağlıklı bir gebelik nasip eder 🤲🏻. Şuan nasılsın canım oldu mu doğum

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2024-04-30
Gebeliğinizin 10. Haftasındasınız.
Embryo gelişimi tamamlanır. artık fetal dönem başlar. fetal dönemde organlar ve vücut hızlıca büyür ve
olgunlaşır. cilt hala yarı şeffaf görünümde ince kol ve bacaklar kıvrılabilir ve parmaklar belirgin olarak
görülür. bebeğimiz küçük mandalina kadar olur. rahim büyüklüğünüz greyfurt kadar olur. hafif kilo alımı başlar.
karın ve kalça bölgesi genişler. spora başlamak gerekir. en ideal yüzme ve yürüme.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 5.5 cm ağırlıgı 6 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mariya🌼

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum nasılsın doğum oldumu
Cok ağrım var karnım çok ağrıyor 😣
Evet doğum sabah oldu öğlen taburcu ettiler evdeyim şimdi 😞
Ah mariyam imtihan dünyasındayız canım benim böylesi hayırlısıymış demek ki öyle düşün rabbim inşallah sağlıklı bir gebelik nasip eder 🤲🏻. Şuan nasılsın canım oldu mu doğum
Amin inşallah canım Allah razı olsun inşallah 🤲
Doğum sabah oldu Ayşem bebeğim çürümüş tü 😞😣 minnacık tı🥺 doğum sonrası hafif bir kürtaj yapıldı çok şükür bütün parça kendiliğinden düştü kürtaja gerek duyulmadı sonrası taburcu edildim 😞, evdeyim çok ağrım var doğumdan da kötüymüş çok zor

Kuzum yaradanim yardimcin olsun dualararim seninle
Allah razı olsun canım 😞 prensesim gitti 😣 çok mutluydum bur kaç ay kalmıştı sadece 😞 nasip değilmiş demek ki Allah böyle istemiş 🤲 elimden bişey gelmiyor kızımı çok özledim karnıma dokununca artık olmadığını bilmek çok kötü bir duygu, nasıl toparlanacam bilemiyorum 😞😣 ona aldığım şeyler hep gözümün önünde Allah'ım yardım et ne olur kalbim sıkışıyor 🤲🤲😣😣

Son düzenleme:

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Sağolun kızlar 😞 gerçekten çok zor çok acı bişey 😭 son kontrolden üç gün sonra kalbi durmuş böyle bişey varmı ya 😭😭😞😞 Allah'ım merhamet et 🤲 hastanedeyim hala çok ağrım var bebek düşmedi daha 😞😞 doğum için gelecektim ben buraya çoğu gitmiş azı kalmıştı 😣😣
Şimdi durumun nasıl kuzum

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Cok ağrım var karnım çok ağrıyor 😣
Evet doğum sabah oldu öğlen taburcu ettiler evdeyim şimdi 😞
Amin inşallah canım Allah razı olsun inşallah 🤲
Doğum sabah oldu Ayşem bebeğim çürümüş tü 😞😣 minnacık tı🥺 doğum sonrası hafif bir kürtaj yapıldı çok şükür bütün parça kendiliğinden düştü kürtaja gerek duyulmadı sonrası taburcu edildim 😞, evdeyim çok ağrım var doğumdan da kötüymüş çok zor

Allah razı olsun canım 😞 prensesim gitti 😣 çok mutluydum bur kaç ay kalmıştı sadece 😞 nasip değilmiş demek ki Allah böyle istemiş 🤲 elimden bişey gelmiyor kızımı çok özledim karnıma dokununca artık olmadığını bilmek çok kötü bir duygu, nasıl toparlanacam bilemiyorum 😞😣 ona aldığım şeyler hep gözümün önünde Allah'ım yardım et ne olur kalbim sıkışıyor 🤲🤲😣😣
Birtanem seni cok iyi anlayabiliyorum rabbim sana sabir versin Alimize uzun uzun ömür versin rabbim en kisa zamanda hayirli bir sekilde tekrar sana o duyguyu yaşatsın birtanem

Mariya🌼

Kayıtlı Üye
rank
Şimdi durumun nasıl kuzum
Ağrılarım var canım karnım çok ağrıyor, yürüyemiyorum sanki suni sancı veriyorlar hâlâ 😣
Birtanem seni cok iyi anlayabiliyorum rabbim sana sabir versin Alimize uzun uzun ömür versin rabbim en kisa zamanda hayirli bir sekilde tekrar sana o duyguyu yaşatsın birtanem
Amin canım Allah razı olsun inşallah 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.