Bebeğimin kulağı kir atıyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde yvz sd tarafından oluşturulan Bebeğimin kulağı kir atıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 322 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğimin kulağı kir atıyor
Konbuyu başlatan yvz sd
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

yvz sd

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğimin iki kulağıda kir atıyor kulak çubuğuyla temizliyorum sürekli oluyor ağrısı falan yok huysuzlanmıyor normalmidir başına böyle bir şey gelen oldumu

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bebeğimin iki kulağıda kir atıyor kulak çubuğuyla temizliyorum sürekli oluyor ağrısı falan yok huysuzlanmıyor normalmidir başına böyle bir şey gelen oldumu
Kulak çubuğu ile temizleme canım bırak aksın . Kiri alıyorum sanıyorsun ama kulak çubuğu dibe sokuyor biz fark etmiyoruz bu sefer kulağın içi doluyor doktora gitmeden çıkmıyor bırak aksın. Ve bebeklerde kulak çubuğu işe temizlenmek daha çok akmasına neden olur. Akması iyi işte ne güzel

yvz sd

Kayıtlı Üye
rank
Kulak çubuğu ile temizleme canım bırak aksın . Kiri alıyorum sanıyorsun ama kulak çubuğu dibe sokuyor biz fark etmiyoruz bu sefer kulağın içi doluyor doktora gitmeden çıkmıyor bırak aksın. Ve bebeklerde kulak çubuğu işe temizlenmek daha çok akmasına neden olur. Akması iyi işte ne güzel
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tamam Teşekkür ederim cevabınız için

Tüm sayfalar yüklendi.