Bebeğin beyninde kist

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Evlatlarim ❤️❤️ tarafından oluşturulan Bebeğin beyninde kist başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,116 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğin beyninde kist
Konbuyu başlatan Evlatlarim ❤️❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar 4
Görüntüleme NaN
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlaf ben 16 haftamda gitim doktora özele. Kist var bebeğin beyninde iki tane dediler. Ve devlet Hastanesi'ne yönlendirdi. Gitim. Evet kist var beyninde bebekden istersen sıvı alalım. Doğduğu zaman bir hastalık bırakıp bırakmayacagina bakalım dedi doktor ben istemedim eşimde çünkü herkez yapmayın aldırmaya gerek yok bebeğin sıvısıni dediler bu sorunu yaşayan ve bebeğini sağlıkla kucağına alan varmı kistin geçeceğini söylediler lütfen cevap verin kizlar 😰😰😰😰😰😰😰😰

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Kızlaf ben 16 haftamda gitim doktora özele. Kist var bebeğin beyninde iki tane dediler. Ve devlet Hastanesi'ne yönlendirdi. Gitim. Evet kist var beyninde bebekden istersen sıvı alalım. Doğduğu zaman bir hastalık bırakıp bırakmayacagina bakalım dedi doktor ben istemedim eşimde çünkü herkez yapmayın aldırmaya gerek yok bebeğin sıvısıni dediler bu sorunu yaşayan ve bebeğini sağlıkla kucağına alan varmı kistin geçeceğini söylediler lütfen cevap verin kizlar 😰😰😰😰😰😰😰😰
Canım sağlıklı bir sekilde kucağına alırsın inşaallah🤲

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 37. Haftasındasınız.
Doğum zamanı gelmiş olsa bile planlı sezaryen yapılacaksa 39. haftaya kadar beklemek gerekir. Kasılmalarla birlikte vajinal akıntıda artış başlar. bebek hareketlerini
takip etmeniz gerekir. doğum ile ilgili kaygı ve korkular da artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 47 cm ağırlıgı 2850 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Atanın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben yeni doğum yaptım kontrollerde hiç bişey dememişlerdi ama oğlumun beyninde kist var şuan 4 ml ne demek bilmiyorum şuan yoğun bakımda yatıo antibiyotik tedavisi yapılıyo ama doktor 1ay sonra gecebilir dedi yaşayıp görğce rabbim herkesşn cocupumu sağlıkla bağışlasın inşallahhh🤲🤲

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Ben yeni doğum yaptım kontrollerde hiç bişey dememişlerdi ama oğlumun beyninde kist var şuan 4 ml ne demek bilmiyorum şuan yoğun bakımda yatıo antibiyotik tedavisi yapılıyo ama doktor 1ay sonra gecebilir dedi yaşayıp görğce rabbim herkesşn cocupumu sağlıkla bağışlasın inşallahhh🤲🤲
Umarım gecer biran önce çok zor sizin içinde bebek icinde bir an önce kavuşursunuz inşallah rabbim kimseyi evladı ile sinamasin. Onları bize veren rabbim. Daima evlatlarımızı korusun.

Gül 🌹

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun cnm. Banada 16 haftalıkken devlette beyninde kist var dedi Dr ama geçer o haftalar ilerledikçe dedi. Daha sonra gittiğimde yoktu. Detaylı ultrasonada girdim 23 haftalıkken orda da temiz çıktı. Onlarda geçiyor çoğunlukla geçmiştir dediler. Seninkide inşaallah geçer.

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallah. Umarım. Herşey yoluna girer en büyük stres bu olsa gerek. Hem korkutucu hem endişe verici hiç birşey yapamamak. Ayrı bir dert. Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah 🤲❤️

Atanın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Umarım gecer biran önce çok zor sizin içinde bebek icinde bir an önce kavuşursunuz inşallah rabbim kimseyi evladı ile sinamasin. Onları bize veren rabbim. Daima evlatlarımızı korusun.
Amin inşallah rabbim kimseye yaşatmasın beşiği bomboş kaldı oğluşumun güçlü durmam lazım ona süt yapmam lazım🤲ama çokkkk zorrrrr

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...

Son mesajlar