Bebeğin gövdesinin iki hafta geride çıkmaıs

• Konbuyu başlatan Esmacakmakk
  • Toplam 5 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esmacakmakk tarafından oluşturulan Bebeğin gövdesinin iki hafta geride çıkmaıs başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 410 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğin gövdesinin iki hafta geride çıkmaıs
Konbuyu başlatan Esmacakmakk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk
E

Esmacakmakk

Guest
Merhaba anneler.

Doktor bugün suyun sınırda dedi bir de gövdesi ölçüme göre iki hafta geride çıktı haftaya tekrar gel dedi ama o bir hafta geçmeyecek bana biliyorum.
Normal bir durum mudur korkmalı mıyım bilmiyorum moralim bozuldu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yaşayan birileri varsa yanıtlasın lütfen:((

Son düzenleme:

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba anneler.

Doktor bugün suyun sınırda dedi bir de gövdesi ölçüme göre iki hafta geride çıktı haftaya tekrar gel dedi ama o bir hafta geçmeyecek bana biliyorum.
Normal bir durum mudur korkmalı mıyım bilmiyorum moralim bozuldu

Yaşayan birileri varsa yanıtlasın lütfen:((
Canım 1 2 hafta önde veya geride olmasını sorun olarak görmüyor drlar bi süre sonra bebek yakalıyor haftasını zaten seninde bi sorun olmaz inşallah 🙏

E

Esmacakmakk

Guest
Canım 1 2 hafta önde veya geride olmasını sorun olarak görmüyor drlar bi süre sonra bebek yakalıyor haftasını zaten seninde bi sorun olmaz inşallah 🙏
Ya inşaallah ama araştırdım biraz suyunun da az olması durumunda gelişim geriliği olabilir falan deniyor çok korkuyorum inşallah yoktur bişey ağlamaktan gözlerim şişti bugün

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Ya inşaallah ama araştırdım biraz suyunun da az olması durumunda gelişim geriliği olabilir falan deniyor çok korkuyorum inşallah yoktur bişey ağlamaktan gözlerim şişti bugün
Suyu az mı canım

Sınırda demiş dikkat et ona havuç suyu meyve falan amniyotik sıvıyı arttırıyor diyorlar dene faydasını görürsün inşallah 🙏 üzülme kötü düşünme bebeğinde hisseder oda huzursuz olur inşallah bi sorun olmaz sağlıkla alırsın bebeğini kucağına 🙏

E

Esmacakmakk

Guest
Suyu az mı canım

Sınırda demiş dikkat et ona havuç suyu meyve falan amniyotik sıvıyı arttırıyor diyorlar dene faydasını görürsün inşallah 🙏 üzülme kötü düşünme bebeğinde hisseder oda huzursuz olur inşallah bi sorun olmaz sağlıkla alırsın bebeğini kucağına 🙏
İnşallah çok teşekkür ederim dua edin bana :( haftaya herşeyi normal çıkar inşaAllah... Doktor da havuç suyu iç dedi ben de havuç yiyip bol bol su içiyorum başladım:(

Tüm sayfalar yüklendi.