Sorum var Bebeğin hareketi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bager duha 👼🤍 tarafından oluşturulan Bebeğin hareketi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 727 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğin hareketi
Konbuyu başlatan Bager duha 👼🤍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bager duha 👼🤍

Serhildaninannesi21

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben ilk hareketini 22 haftaliken his etim dışardan hareketini 30 cu haftada az çok his etmeye başladım şimdi 38 haftaligim ic karnım genis oldu icin pek fazla his edemiyorum hastaneye gitim doktor herşey yolunda dedi yanii kişiden kişiye değişiyor canım bazı bebekler paldir küldür oynar kimisi yavaş yavaş hareket eder
Bebeğin hareketi dışardan dokunuldugunda kaçıncı haftada duyulur siz kaçıncı haftada dışardan hissetiniz

Bager duha 👼🤍

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben ilk hareketini 22 haftaliken his etim dışardan hareketini 30 cu haftada az çok his etmeye başladım şimdi 38 haftaligim ic karnım genis oldu icin pek fazla his edemiyorum hastaneye gitim doktor herşey yolunda dedi yanii kişiden kişiye değişiyor canım bazı bebekler paldir küldür oynar kimisi yavaş yavaş hareket eder
😱😱Desene beklemeye devam edecem 😅😅 seninde az kalmış doğuma sağlıcakla gelsin inşallah 🤲🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

disardan 30 hafdadan sonra his ediliyor
Acaba sadece ben mi böyle sabırsızim 😅😅 teşekkür ederim bu arada ben beklemeye devam daha 30 a var 🤭

Canım bende dişarıda 31 haftada hisetım
Teşekkür ederim canım 🤗 bekleyeceğim bende 30 a kadar

Gülnihal 💞

Kayıtlı Üye
rank
😱😱Desene beklemeye devam edecem 😅😅 seninde az kalmış doğuma sağlıcakla gelsin inşallah 🤲🤲

Acaba sadece ben mi böyle sabırsızim 😅😅 teşekkür ederim bu arada ben beklemeye devam daha 30 a var 🤭
Vakit üyle bi geliyor geciyor ki anlamıyosun bile sonra dünüp baktığında o beklişler bitmiş olacak ama bu seferde uykusuz geceler🤣🤣🤣

Gülnihal 💞

Kayıtlı Üye
rank
Ya bilmiyorum sabırsızlaniyor insan bı bebeğin uykusuz gecelerini hiç yaşamadım bilmiyorum birde o gün gelince konuşmak lazım 😅😅 o gün gelince de bu günü ozlemeyeyim sonra😅😅
Üncelikle hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah canım ama gercekten cok zor oluyor ama bi gülüşü kokusu insanın bütün yorgunluğunu alıyor tabi sende tüm anneler gibi özliyeceksin🤭😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar