Bebegin hareketleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İlknuryldz tarafından oluşturulan Bebegin hareketleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,763 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebegin hareketleri
Konbuyu başlatan İlknuryldz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İmerafera

İlknuryldz

Kayıtlı Üye
rank
İlk hamilelikte geç hissetmen normal iki haftaya hissedersin oynuyordur bebiş yeri rahat sitres yapma 🙂🥰
Bilmiyorum benimle birlikte olan bi kaç tanıdık var yok işte hala oynamıyor mu falan çok moralimi bozuyorlar zaten hamileliğim hep sıkıntılı geçti biraz rahatladım insanlar laf söyleyince acaba niye diye düşünüyorum ister istemez 😔🤷‍♀️

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Bilmiyorum benimle birlikte olan bi kaç tanıdık var yok işte hala oynamıyor mu falan çok moralimi bozuyorlar zaten hamileliğim hep sıkıntılı geçti biraz rahatladım insanlar laf söyleyince acaba niye diye düşünüyorum ister istemez 😔🤷‍♀️
Gwrcekten su olumsuz konuşanlara kulak tıkayın kimsenin bir hamileyi korkutmaya hakkı yok benim üçüncü çocuk 23 buldu oynaması

İlknuryldz

Kayıtlı Üye
rank
Gwrcekten su olumsuz konuşanlara kulak tıkayın kimsenin bir hamileyi korkutmaya hakkı yok benim üçüncü çocuk 23 buldu oynaması
Işte hiç insani düşünmüyorlar zaten bi hayatımda iyi olan şey bebeğim bi mutluluğum o yani ne evlilikte hayır görüyorum ne eşimin ailesinde işte böyle şeyler olunca daha da bi tuhaf oluyor insan

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Inşallah canım ya çokta heyecanlı oluyormuş insan ❣
Aslında hissediyosun ama ayırt edemiyorsun. Şuan için sanki bağırsak harekerleri gibı karnının altında pıt pıt eder denemek isterseb soluna yatıp cenin pozisyonuna geç 10 dk öyle yat pıt pıt birşey hissedersin ilk gebeliklerde bilmediğimiz için tam harekette anlıyoruz aslında çok öncesinde başlıyorlar 😊

Tüm sayfalar yüklendi.