Kızlar 4 aylik kizimi ne zaman destekli oturtabilirim? 4 aylık uygun mu?
K Keziban 🦋 Kayıtlı Üye Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 180 8 Ekim 2022 #1 Kızlar 4 aylik kizimi ne zaman destekli oturtabilirim? 4 aylık uygun mu?
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,097 8 Ekim 2022 #2 Keziban 🦋' Alıntı: Kızlar 4 aylik kizimi ne zaman destekli oturtabilirim? 4 aylık uygun mu? Genişletmek için tıkla ... Bir iki aya destekli oturabilirsin kuzum
Keziban 🦋' Alıntı: Kızlar 4 aylik kizimi ne zaman destekli oturtabilirim? 4 aylık uygun mu? Genişletmek için tıkla ... Bir iki aya destekli oturabilirsin kuzum
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 8 Ekim 2022 #3 Keziban 🦋' Alıntı: Kızlar 4 aylik kizimi ne zaman destekli oturtabilirim? 4 aylık uygun mu? Genişletmek için tıkla ... Hayir canim uygun degil.benim.kizim.5 aylik amma.oturmuyorim 6 ci aydan otra bilir
Keziban 🦋' Alıntı: Kızlar 4 aylik kizimi ne zaman destekli oturtabilirim? 4 aylık uygun mu? Genişletmek için tıkla ... Hayir canim uygun degil.benim.kizim.5 aylik amma.oturmuyorim 6 ci aydan otra bilir
B Bir Mucizee Kayıtlı Üye Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 177 8 Ekim 2022 #4 Keziban 🦋' Alıntı: Kızlar 4 aylik kizimi ne zaman destekli oturtabilirim? 4 aylık uygun mu? Genişletmek için tıkla ... Oğlum 4 aylıkken doktorumuz destekli oturtabilirsin demişti, biz o zaman başladık canım
Keziban 🦋' Alıntı: Kızlar 4 aylik kizimi ne zaman destekli oturtabilirim? 4 aylık uygun mu? Genişletmek için tıkla ... Oğlum 4 aylıkken doktorumuz destekli oturtabilirsin demişti, biz o zaman başladık canım
Aleyna Yavuz Kayıtlı Üye Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 2,370 Konum İstanbul 8 Ekim 2022 #5 Canım ben 6.ayını uygun görüyorum sanki şimdi biraz erken
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,403 Konum Kırklareli 8 Ekim 2022 #6 Keziban 🦋' Alıntı: Kızlar 4 aylik kizimi ne zaman destekli oturtabilirim? 4 aylık uygun mu? Genişletmek için tıkla ... 6 aylık iken otutt canım benim oğlum 5 aylık hala otutturmuyoryn
Keziban 🦋' Alıntı: Kızlar 4 aylik kizimi ne zaman destekli oturtabilirim? 4 aylık uygun mu? Genişletmek için tıkla ... 6 aylık iken otutt canım benim oğlum 5 aylık hala otutturmuyoryn
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 8 Ekim 2022 #7 Çocuk hemşireleri 4. Ayda oturma egzersizlerine başlayın diyor
Agrin💕Zerya Kayıtlı Üye Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 813 Konum Siverek 8 Ekim 2022 #8 Keziban 🦋' Alıntı: Kızlar 4 aylik kizimi ne zaman destekli oturtabilirim? 4 aylık uygun mu? Genişletmek için tıkla ... 4 ay erken sanki canım ya. Ben kızımı 6 ayında ufak ufak alıştırmaya başladım.
Keziban 🦋' Alıntı: Kızlar 4 aylik kizimi ne zaman destekli oturtabilirim? 4 aylık uygun mu? Genişletmek için tıkla ... 4 ay erken sanki canım ya. Ben kızımı 6 ayında ufak ufak alıştırmaya başladım.
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,632 8 Ekim 2022 #9 Keziban 🦋' Alıntı: Kızlar 4 aylik kizimi ne zaman destekli oturtabilirim? 4 aylık uygun mu? Genişletmek için tıkla ... 4 aylıkken Kucağında yarım oturtabilirsin canım bir iki aya yarım oturttur
Keziban 🦋' Alıntı: Kızlar 4 aylik kizimi ne zaman destekli oturtabilirim? 4 aylık uygun mu? Genişletmek için tıkla ... 4 aylıkken Kucağında yarım oturtabilirsin canım bir iki aya yarım oturttur
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 9 Ekim 2022 #10 Keziban 🦋' Alıntı: Kızlar 4 aylik kizimi ne zaman destekli oturtabilirim? 4 aylık uygun mu? Genişletmek için tıkla ... Şimdiden günde 3-4 dk oturtabilirsin
Keziban 🦋' Alıntı: Kızlar 4 aylik kizimi ne zaman destekli oturtabilirim? 4 aylık uygun mu? Genişletmek için tıkla ... Şimdiden günde 3-4 dk oturtabilirsin