Bebek dönmemesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Okyanusgülü tarafından oluşturulan Bebek dönmemesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 982 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek dönmemesi
Konbuyu başlatan Okyanusgülü
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep23

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Mrh güzel anne adaylarım bugün kontrolum vardı ama oğluşum daha dönmemiş Dr doğuma kadar dönebilir sizcede donermi mayısın 22 si doğumum bi aksilik çıkmassa 27+4 oldum kilomuzda 1 kg olmuş:))) ama gene yüzünü net göremedik hep eli yüzünde yada çenesinin altında 🤗

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Mrh güzel anne adaylarım bugün kontrolum vardı ama oğluşum daha dönmemiş Dr doğuma kadar dönebilir sizcede donermi mayısın 22 si doğumum bi aksilik çıkmassa 27+4 oldum kilomuzda 1 kg olmuş:))) ama gene yüzünü net göremedik hep eli yüzünde yada çenesinin altında 🤗
Maşallah 🧿 canım bebeğin doğum anında bile dönebilir hiç belli olmuyor keyfi ne zaman isterse o zaman döner annesi🥰

Döner canım daha erken 🙂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Allah'ım demek ki doğuma kadar görme yüzümü anne diyor sana 🤭🤭 bende 27+5kuzum doğum pozisyonunda son anlarda ters dönmesinden korkuyorum. Seninki de inşallah doğuma yakın döner canım 🤲🏻♥️

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Allah'ım demek ki doğuma kadar görme yüzümü anne diyor sana 🤭🤭 bende 27+5kuzum doğum pozisyonunda son anlarda ters dönmesinden korkuyorum. Seninki de inşallah doğuma yakın döner canım 🤲🏻♥️
Valla sorma şöyle net bı pozisyonda göremedik pasamizi nasıl istiyorsa öyle takiliyo karnimda :)) valla yalan değil hem normalden hem sezeryandan korkuyorum ilk gebeligm olunca şimdiden başladı :)))

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Valla sorma şöyle net bı pozisyonda göremedik pasamizi nasıl istiyorsa öyle takiliyo karnimda :)) valla yalan değil hem normalden hem sezeryandan korkuyorum ilk gebeligm olunca şimdiden başladı :)))
Aynı sıkıntı var kuzum tek fark ben normaldwn korkmuyorum sezeryan da annemin çektiği ağrılar aklıma geldikçe nolur ters gelme oğlum diyorum rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲🏻 ilk gebelik zor ikinci de acaba böyle olur muyuz 🤔

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah 🧿 canım bebeğin doğum anında bile dönebilir hiç belli olmuyor keyfi ne zaman isterse o zaman döner annesi🥰
Hayirlisi inşallah canım ne diyelim bı avazda kurtulalımda
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynı sıkıntı var kuzum tek fark ben normaldwn korkmuyorum sezeryan da annemin çektiği ağrılar aklıma geldikçe nolur ters gelme oğlum diyorum rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲🏻 ilk gebelik zor ikinci de acaba böyle olur muyuz 🤔
Ne diyelim canım hakkımızda hayırlısı ilk gebelikde bu tür korkular normal herhalde

Döner canım daha erken 🙂
İnşallah canım ya

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank

Ne diyelim canım hakkımızda hayırlısı ilk gebelikde bu tür korkular normal herhalde

İnşallah canım ya
Normaldir kuzum

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank

İnşallah canım ya
Amin canım rabbim bütün hamişlere yardımcı olsun 🙏🥰

Tüm sayfalar yüklendi.