Bebek hareketi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mmine tarafından oluşturulan Bebek hareketi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,205 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek hareketi
Konbuyu başlatan Mmine
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼
Kızlar bebeğin hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz
Şaka gibi ama ben 24. Hafta biterken hissettim 😂😂bilmiyorum ilk gebelik olunca mi neden doktora bile korkup sormuştum hissetmiyorum diye hissedersin bı sıkıntı yok bebekte demişti .belki de önce az az hissettim ama karnım gurulduyor sandım bilemiyorum 😂😂ama tam böyle net bir şekilde 25. Hafta hissettim

Mmine

Kayıtlı Üye
rank
İlk 17 haftalık olduğum gün hissettim 😇
20. Haftaya girmek üzereyim ama tam anlamıyla hissedemdim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şaka gibi ama ben 24. Hafta biterken hissettim 😂😂bilmiyorum ilk gebelik olunca mi neden doktora bile korkup sormuştum hissetmiyorum diye hissedersin bı sıkıntı yok bebekte demişti .belki de önce az az hissettim ama karnım gurulduyor sandım bilemiyorum 😂😂ama tam böyle net bir şekilde 25. Hafta hissettim
Bnde hissetmiyorum 20.haftaya girmek üzereyim kontrolde de bu sıkıntı yoktu İlk gebeliğim olduğu için sanırım

20. Haftaya girmek üzereyim ama tam anlamıyla hissedemdim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bnde hissetmiyorum 20.haftaya girmek üzereyim kontrolde de bu sıkıntı yoktu İlk gebeliğim olduğu için sanırım
Olabilir canım ben 25. Hafta hissettim diyorum kimse bana inanmıyor yok dogumda hissetseydin diyor 😂😂ama hissedemedim yada bilemedim

Tüm sayfalar yüklendi.