Bebek hareketi

• Konbuyu başlatan Rubu Bağırlı
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rubu Bağırlı tarafından oluşturulan Bebek hareketi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 675 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek hareketi
Konbuyu başlatan Rubu Bağırlı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sarıcivciv41

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Selam kızlar. 16 haftalık hamileyim bu haftalarda bebeyik haraketlerini hiss etmelimiyim??
Aleyküm selam canım ilk gebelikse genelde 20. Haftadan sonra hissetmeye başlarsın 24 e kadar hissetmezsende normal kabul ediliyor ikinci üçüncü gebeliklerde daha erken olabilir. Böyle içinde balık kayarmış gibi pıt pıt minik minik dokunuşlar olur bebişinin. 🥰 Hayırlısıyla kucağına al inşallah 🙏

zlemkarabacak

Kayıtlı Üye
rank
Aleyküm selam canım ilk gebelikse genelde 20. Haftadan sonra hissetmeye başlarsın 24 e kadar hissetmezsende normal kabul ediliyor ikinci üçüncü gebeliklerde daha erken olabilir. Böyle içinde balık kayarmış gibi pıt pıt minik minik dokunuşlar olur bebişinin. 🥰 Hayırlısıyla kucağına al inşallah 🙏
Bende 17haftadan beri her gün az az hissediyordum 19uncu haftadayim bugün hissetmedim normal mi

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar. 16 haftalık hamileyim bu haftalarda bebeyik haraketlerini hiss etmelimiyim??
Kişinin bünyesine göre değişirmiş budurum. Ben 15,5 ta hissettim sağda pıtpıt ufaktan yapıyodu. Şmdi 18,5oldum ayaktayken bile pıtpıt yaptığunı hissediyorum. İlk gebelğim. Güçlü vuruşları 20den itibaren bekliyorum😊😊

Tüm sayfalar yüklendi.