Bebek hareketleri?

• Konbuyu başlatan Uzaklardan birsi
  • Toplam 12 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Uzaklardan birsi tarafından oluşturulan Bebek hareketleri? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,801 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek hareketleri?
Konbuyu başlatan Uzaklardan birsi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fadimana
U

Uzaklardan birsi

Guest
5 hafdalik gebeyim inanasi zor benim icin amma bazen elimi karnima koydugumda ya da karnimda bebeyimin kalbinin atdigini sanki his ediyorum sizce boyle bi wey ola bilirmi ya banami oyle geliyor 🤔

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
5 hafdalik gebeyim inanasi zor benim icin amma bazen elimi karnima koydugumda ya da karnimda bebeyimin kalbinin atdigini sanki his ediyorum sizce boyle bi wey ola bilirmi ya banami oyle geliyor 🤔
Hayırlı olsun gebeliğiniz bende öyle hissediyordum ilk hamile kaldığımda hatta kalmadığım aylarda da kendimce kuruyordum doktora danıştım bi kere mümkün degil o sizin için çok güzel bi duygu hissetmek istiyorsunuz ama bilimsel olarak bi doğruluğu yok 😀

U

Uzaklardan birsi

Guest
Hayırlı olsun gebeliğiniz bende öyle hissediyordum ilk hamile kaldığımda hatta kalmadığım aylarda da kendimce kuruyordum doktora danıştım bi kere mümkün degil o sizin için çok güzel bi duygu hissetmek istiyorsunuz ama bilimsel olarak bi doğruluğu yok 😀
O zaman bana öylemi gelmiw))mumkunsuzmuw)) bende babasini deli etdim ki bak yavrunun kalp atiwlari burda😅😅😅

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
O haftalarda mümkün değil canım dediğin şeyi anladım bağırsak hareketleri yada benzeri şeylerden kaynaklı oluyor. Çok güzel bi duygu insan bi an önce yaşamak istiyor haliyle ama birazcık sabret ilerleyen zamanlarda tekmelerle uykundan bile uyandıracak merak etme 🥰☺️

Nur Toygar Tıraz

Kayıtlı Üye
rank
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin Allah inşallah 🙏 ilerleyen haftalarda boooll booll kipirtilari hissedeceksiniz şimdilik sessiz sessiz büyüyor 😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar