Bebek hareketlerinin cinsiyetle alakası var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 2 prenses1prens annesi tarafından oluşturulan Bebek hareketlerinin cinsiyetle alakası var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,201 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek hareketlerinin cinsiyetle alakası var mı
Konbuyu başlatan 2 prenses1prens annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fadimana

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kız bebekler mi daha hareketli olur yoksa erkek mi geçen gün hastaneye gittim dr çok zor ölçüm yaptı daha 12+5 günlük dü şimdi 13 haftalık iki kızım var bu kadar kıpır kıpır değiller di sizde nasıl oldu acaba rica etsem yorum alabilir miyim 😊cinsiyet hakkında

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kız bebekler mi daha hareketli olur yoksa erkek mi geçen gün hastaneye gittim dr çok zor ölçüm yaptı daha 12+5 günlük dü şimdi 13 haftalık iki kızım var bu kadar kıpır kıpır değiller di sizde nasıl oldu acaba rica etsem yorum alabilir miyim 😊cinsiyet hakkında
Benim iki kiz bir oğlum var kızlar tembel di biraz fazla hareket etmezlerdi oğlum çok hareketli idi 4 uncuye gebeyim bu da erkek ve çok hareketli bu paşa da

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Benim bi oqlum war hiç hareket etmezdi nerdeyse mandalina portakal yediqimde aşırı hareketlenrdi bi bunu bilirim hiç hareketli bi çocuk deqildi karnımda taki şimdi 3 yaşını qecene denk 😂🤭😊 şimdi kızıma qebeyim öyle biliyrm insaAllah hayrlica öyledr 28+6 haftalqz aşırı hareketli tatlı şeyler yedimmi otrduqum yerde hareket edince beni yerimden ilkindiriyor masaAllah 🤭

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benim bi kızım var bide oglum oldu oglum daha hareketlıydı karnımda canım 😄
Cevap verdiğin için teşekkür ederim cnm allahım sağ salim kucağına almayınasip etsin inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim bi oqlum war hiç hareket etmezdi nerdeyse mandalina portakal yediqimde aşırı hareketlenrdi bi bunu bilirim hiç hareketli bi çocuk deqildi karnımda taki şimdi 3 yaşını qecene denk 😂🤭😊 şimdi kızıma qebeyim öyle biliyrm insaAllah hayrlica öyledr 28+6 haftalqz aşırı hareketli tatlı şeyler yedimmi otrduqum yerde hareket edince beni yerimden ilkindiriyor masaAllah 🤭
Cevp verdiğin için teşekkür ederim cnm allahım sağ salim kavustursun yavuruna 😍

Benim iki kiz bir oğlum var kızlar tembel di biraz fazla hareket etmezlerdi oğlum çok hareketli idi 4 uncuye gebeyim bu da erkek ve çok hareketli bu paşa da
Teşekkür ederim cnm allahım sağ salim kucağına almayınasip etsin

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Cevap verdiğin için teşekkür ederim cnm allahım sağ salim kucağına almayınasip etsin inşallah

Teşekkür ederim cnm allahım sağ salim kucağına almayınasip etsin
Amin canim insallah cumlemizi bir avazda kurtarsin RABBIM tez zamanda

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Canım kız bebek nasıl bilmiyorum benim üçüde oğlan ama hiç durmuyor ne bu ne öncekiler duruyordu daha 9 10 haftalıkken ultrason da baktığımız da bile kıpır kıpırdı sürekli zıplıyor gibi görünüyordu 😂 Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
İlk bebeğim kız ve çok hareketli

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım kız bebek nasıl bilmiyorum benim üçüde oğlan ama hiç durmuyor ne bu ne öncekiler duruyordu daha 9 10 haftalıkken ultrason da baktığımız da bile kıpır kıpırdı sürekli zıplıyor gibi görünüyordu 😂 Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏
Amin cnm teşekkür ederim bizde bunu oğlan istiyoruz ama önce sağlıklı olmasını tabi iki tane sağlıklı kızım var

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar