Sorum var Bebek ihtiyaçları

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tubiss00 tarafından oluşturulan Bebek ihtiyaçları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 324 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek ihtiyaçları
Konbuyu başlatan Tubiss00
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

Tubiss00

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar 28 haftalık hamileyim ilk hamileliğim. Tecrübeli arkadaşlar bebek için almamız gerekenler hakkında bilgi verebilir mi emzik biberon vb şeyler hakkında hangisi alacağımı bilemiyorum hastane çantasında neler olmalı bilmiyorum

Bager duha 👼🤍

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar 28 haftalık hamileyim ilk hamileliğim. Tecrübeli arkadaşlar bebek için almamız gerekenler hakkında bilgi verebilir mi emzik biberon vb şeyler hakkında hangisi alacağımı bilemiyorum hastane çantasında neler olmalı bilmiyorum
Yeni doğan bebek takimiı
Bebek battaniyesi ince ve kalın
Bebeğin yüzüne örtmek için tülbent "isteğe bağlı"
Kundak tabi kulturunuzde varsa
Biberon (olası sütun gelmezse diye)
Kendin için pijama takımı (rahat bol kıyafetler de olabilir )
Hasta bezi senin için en az 3tane yanına almanı tavsiye ederim
Bebek bezi
Kendin için de battaniye alabilirsin çarşaf falan hastanedekiler çok hijjenik olmayabiliyor
Terlik
Dış fırçası
Havlu "isteğe bağlı"
Pecete
Aklıma gelenler bunlar eksik olursa söyleyecektir arkadaslar

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Özel hastanede doğum yapacaksan hastaneden neredeyse her şeyi veriyorlar bir sor hastaneye ona göre boşa telaş yapmamış olursun ama devleti bilmiyorum yukarıda arkadaş yazmış zaten onlardır herhalde

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar