Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hanimlar 32+3 hamileyim doktorum bebegin cok kucuk oldugunu gelismedigini soyledi perinatalojiye sevk etti cuma gunu geldim yatirdilar cok korkiyorum boyle bi durum yasayan varmi?
Hanimlar 32+3 hamileyim doktorum bebegin cok kucuk oldugunu gelismedigini soyledi perinatalojiye sevk etti cuma gunu geldim yatirdilar cok korkiyorum boyle bi durum yasayan varmi?
Canım bende öyleydim 35 haftalıktim gelismiyo diye riskli gebeliğe git dedi korktum hemen gittim ege üniversitesine gitmiştim kontrole normal yatış yaptılar akşamı doğuma aldılar kalp atışları yavaşladı diye 1500 kilo doğdu 1300 e düştü kilosu kızım kuvezde kaldı kilosunun tamamlanmasını beklediler şükür solunum skntmiz olmadı 2000 kiloyu bulunca çıktık şimdide 31+ 4 haftaligim 3 hafta önce gittiğimde bebegin kilosu az dedi sonu aşağıda erken doğabilir dedi bakalım bayramdan sonra tekrar gitcem kontrollerini ihmal etme
Canım bende öyleydim 35 haftalıktim gelismiyo diye riskli gebeliğe git dedi korktum hemen gittim ege üniversitesine gitmiştim kontrole normal yatış yaptılar akşamı doğuma aldılar kalp atışları yavaşladı diye 1500 kilo doğdu 1300 e düştü kilosu kızım kuvezde kaldı kilosunun tamamlanmasını beklediler şükür solunum skntmiz olmadı 2000 kiloyu bulunca çıktık şimdide 31+ 4 haftaligim 3 hafta önce gittiğimde bebegin kilosu az dedi sonu aşağıda erken doğabilir dedi bakalım bayramdan sonra tekrar gitcem kontrollerini ihmal etme
Canım bende öyleydim 35 haftalıktim gelismiyo diye riskli gebeliğe git dedi korktum hemen gittim ege üniversitesine gitmiştim kontrole normal yatış yaptılar akşamı doğuma aldılar kalp atışları yavaşladı diye 1500 kilo doğdu 1300 e düştü kilosu kızım kuvezde kaldı kilosunun tamamlanmasını beklediler şükür solunum skntmiz olmadı 2000 kiloyu bulunca çıktık şimdide 31+ 4 haftaligim 3 hafta önce gittiğimde bebegin kilosu az dedi sonu aşağıda erken doğabilir dedi bakalım bayramdan sonra tekrar gitcem kontrollerini ihmal etmesi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sizce sezaryen iyimi ben çok korkuyorum 22 yasindayim 36 haftalık hamileyim 2 yaşında kızım var ama normal doğum yaptım oğlumda sezaryen diyor korkuyom