Sorum var Bebek küçük kalmis

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hatice🌸🌸 tarafından oluşturulan Bebek küçük kalmis başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,663 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek küçük kalmis
Konbuyu başlatan Hatice🌸🌸
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hatice🌸🌸

Hatice🌸🌸

Kayıtlı Üye
rank
Hanimlar 32+3 hamileyim doktorum bebegin cok kucuk oldugunu gelismedigini soyledi perinatalojiye sevk etti cuma gunu geldim yatirdilar cok korkiyorum boyle bi durum yasayan varmi?

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hanimlar 32+3 hamileyim doktorum bebegin cok kucuk oldugunu gelismedigini soyledi perinatalojiye sevk etti cuma gunu geldim yatirdilar cok korkiyorum boyle bi durum yasayan varmi?
Geçmiş olsun kuzum peki kaç haftalık ile uyumluymuş minik.
Ne kadar hastanede yatacaksij canım doktorun bununla ilgili bir şey dedi mi

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Şimdiye kadar haftasina göre uyumlumuydu canım, son kontrollerde mi kiloda artış olmamış geçmiş olsun

U

Umutyasincelik

Guest
Canım bende öyleydim 35 haftalıktim gelismiyo diye riskli gebeliğe git dedi korktum hemen gittim ege üniversitesine gitmiştim kontrole normal yatış yaptılar akşamı doğuma aldılar kalp atışları yavaşladı diye 1500 kilo doğdu 1300 e düştü kilosu kızım kuvezde kaldı kilosunun tamamlanmasını beklediler şükür solunum skntmiz olmadı 2000 kiloyu bulunca çıktık şimdide 31+ 4 haftaligim 3 hafta önce gittiğimde bebegin kilosu az dedi sonu aşağıda erken doğabilir dedi bakalım bayramdan sonra tekrar gitcem kontrollerini ihmal etme

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Canım bende öyleydim 35 haftalıktim gelismiyo diye riskli gebeliğe git dedi korktum hemen gittim ege üniversitesine gitmiştim kontrole normal yatış yaptılar akşamı doğuma aldılar kalp atışları yavaşladı diye 1500 kilo doğdu 1300 e düştü kilosu kızım kuvezde kaldı kilosunun tamamlanmasını beklediler şükür solunum skntmiz olmadı 2000 kiloyu bulunca çıktık şimdide 31+ 4 haftaligim 3 hafta önce gittiğimde bebegin kilosu az dedi sonu aşağıda erken doğabilir dedi bakalım bayramdan sonra tekrar gitcem kontrollerini ihmal etme
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım 🤲🏻

Sevgicelebi

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende öyleydim 35 haftalıktim gelismiyo diye riskli gebeliğe git dedi korktum hemen gittim ege üniversitesine gitmiştim kontrole normal yatış yaptılar akşamı doğuma aldılar kalp atışları yavaşladı diye 1500 kilo doğdu 1300 e düştü kilosu kızım kuvezde kaldı kilosunun tamamlanmasını beklediler şükür solunum skntmiz olmadı 2000 kiloyu bulunca çıktık şimdide 31+ 4 haftaligim 3 hafta önce gittiğimde bebegin kilosu az dedi sonu aşağıda erken doğabilir dedi bakalım bayramdan sonra tekrar gitcem kontrollerini ihmal etmesi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sizce sezaryen iyimi ben çok korkuyorum 22 yasindayim 36 haftalık hamileyim 2 yaşında kızım var ama normal doğum yaptım oğlumda sezaryen diyor korkuyom

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar