Kızlar birşey soracam şuan 8 hafta 6 günlük hamileyim kaç aylik olunca cinsiyet beli olur
B Bilge Kayıtlı Üye Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 39 4 Mayıs 2022 #1 Kızlar birşey soracam şuan 8 hafta 6 günlük hamileyim kaç aylik olunca cinsiyet beli olur
🔥 🔥ATEŞİM🔥 Kayıtlı Üye Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1,619 Konum Sivas 4 Mayıs 2022 #2 16 haftalık cnm olunca doktor görebildiği kadarını söyler cnm ama emin ol doguma kadar hiçbir zmn kesin bir bilgi yoktur bence
16 haftalık cnm olunca doktor görebildiği kadarını söyler cnm ama emin ol doguma kadar hiçbir zmn kesin bir bilgi yoktur bence
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,632 4 Mayıs 2022 #3 Bilge' Alıntı: Kızlar birşey soracam şuan 8 hafta 6 günlük hamileyim kaç aylik olunca cinsiyet beli olur Genişletmek için tıkla ... Doktorlar genelde 16. haftadan sonra net bişey söylemeye çalışıyorlar. 20. haftadan sonra netleşir bebeğin izin verirse tabi
Bilge' Alıntı: Kızlar birşey soracam şuan 8 hafta 6 günlük hamileyim kaç aylik olunca cinsiyet beli olur Genişletmek için tıkla ... Doktorlar genelde 16. haftadan sonra net bişey söylemeye çalışıyorlar. 20. haftadan sonra netleşir bebeğin izin verirse tabi
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,096 4 Mayıs 2022 #4 Bilge' Alıntı: Kızlar birşey soracam şuan 8 hafta 6 günlük hamileyim kaç aylik olunca cinsiyet beli olur Genişletmek için tıkla ... 13. Haftadan sonra cinsiyet tahmini yapılıyor kuzum
Bilge' Alıntı: Kızlar birşey soracam şuan 8 hafta 6 günlük hamileyim kaç aylik olunca cinsiyet beli olur Genişletmek için tıkla ... 13. Haftadan sonra cinsiyet tahmini yapılıyor kuzum
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 4 Mayıs 2022 #5 Bilge' Alıntı: Kızlar birşey soracam şuan 8 hafta 6 günlük hamileyim kaç aylik olunca cinsiyet beli olur Genişletmek için tıkla ... 14.haftadan sonra ögrendim canım
Bilge' Alıntı: Kızlar birşey soracam şuan 8 hafta 6 günlük hamileyim kaç aylik olunca cinsiyet beli olur Genişletmek için tıkla ... 14.haftadan sonra ögrendim canım
B Busratuna Kayıtlı Üye Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 724 5 Mayıs 2022 #6 Bilge' Alıntı: Kızlar birşey soracam şuan 8 hafta 6 günlük hamileyim kaç aylik olunca cinsiyet beli olur Genişletmek için tıkla ... Genelde 16 da söylüyorlar 20. Haftada detaylı ultrasonda daha net çıkar
Bilge' Alıntı: Kızlar birşey soracam şuan 8 hafta 6 günlük hamileyim kaç aylik olunca cinsiyet beli olur Genişletmek için tıkla ... Genelde 16 da söylüyorlar 20. Haftada detaylı ultrasonda daha net çıkar
M Mutsuz kadın Kayıtlı Üye Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 1,283 5 Mayıs 2022 #7 Bilge' Alıntı: Kızlar birşey soracam şuan 8 hafta 6 günlük hamileyim kaç aylik olunca cinsiyet beli Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Mayıs 2022 Bilge' Alıntı: Kızlar birşey soracam şuan 8 hafta 6 günlük hamileyim kaç aylik olunca cinsiyet beli olur Genişletmek için tıkla ... İlk gebeliğimde 12. Haftada cinsiyeti öğrendim bu gebeliğim de ise 16. Haftada öğrendim Bebeğin pozisyonuna bağlı canım
Bilge' Alıntı: Kızlar birşey soracam şuan 8 hafta 6 günlük hamileyim kaç aylik olunca cinsiyet beli Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Mayıs 2022 Bilge' Alıntı: Kızlar birşey soracam şuan 8 hafta 6 günlük hamileyim kaç aylik olunca cinsiyet beli olur Genişletmek için tıkla ... İlk gebeliğimde 12. Haftada cinsiyeti öğrendim bu gebeliğim de ise 16. Haftada öğrendim Bebeğin pozisyonuna bağlı canım