Bebekde alerjı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde S♥️E💙 tarafından oluşturulan Bebekde alerjı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 947 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebekde alerjı
Konbuyu başlatan S♥️E💙
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Begüm😊

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar oglum mukuslu kaka yapıyor surekli alerjı den suphelendım sut yumurta domates yemiyorum hala devam ediyor aynı durum da olan varmı

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar oglum mukuslu kaka yapıyor surekli alerjı den suphelendım sut yumurta domates yemiyorum hala devam ediyor aynı durum da olan varmı
Süt alerjisi olabilir yoğurt peynir süt inek eti yumurta kesin bir iki gün gözlemleyin. Düzelme varsa doktorun yolu gözükür zaten. Allah yardımcımız olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Duruma göre gaita bakılır kan varmı diye

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
3 gundur sut peynir yumurta yemiyorum canım hala aynı sabah kakalarında olmuyor gun ıcınde yaptığı yogun mukuslu

Bugun aile hekimine goturdum oda kaka tahlili dedi ama randevu bulamıyorum 🥺

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
3 gundur sut peynir yumurta yemiyorum canım hala aynı sabah kakalarında olmuyor gun ıcınde yaptığı yogun mukuslu

Bugun aile hekimine goturdum oda kaka tahlili dedi ama randevu bulamıyorum 🥺
İnşallah süt alerjisi yoktur benim oğlumda var çok zorlanıyorum el gıdaya geçtik ama çile çekiyorum yani

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Benim kızımdada vardı canım kanlı kaka yapıyordu sut yumurta alerjısı ama bu sadece mukus balgam gibi bende aynıdır diye sut yumurta ıceren hıc bırsey yemiyorum hala devam ediyor

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Aynen bir kere cektim sımdı bi daha ınsallah yoktur alerjısı

Senin bebegının kakası kanlı mı oluyordu

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar