Bebekte burun tıkanıgı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ahsen asel tarafından oluşturulan Bebekte burun tıkanıgı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 728 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebekte burun tıkanıgı
Konbuyu başlatan Ahsen asel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan aytenm

Ahsen asel

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar benim bebeğimin 40 kı yeni bitti havalar soğudu bebeğim hasta değil ama gece olunca burun tıkanıgından yatamıyor nefes alamıyor sabah olunca bisey yok ne yapmalıyım anneler

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar benim bebeğimin 40 kı yeni bitti havalar soğudu bebeğim hasta değil ama gece olunca burun tıkanıgından yatamıyor nefes alamıyor sabah olunca bisey yok ne yapmalıyım anneler
Canım yanlış hatırlamıyosam kızım bebekken otribebe monodoz kullanmıştım bi bak istersen ona acil şifalar diliyorum minigine annesi🥰

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende serum fizyolojik kullanmistim bide cold misk damla vardı onu kullanmistim ama bebeklerde kullanıyor mu bilmiyorum canim

aytenm

Kayıtlı Üye
rank
merhaba Bebekleri için olan burun damlasından kullanın ve burun aspiratörü ilə çekin yeni doğan bebeklerde oluyor burun tıkanıklığı

Tüm sayfalar yüklendi.