Sorum var Bel ağrısı

• Konbuyu başlatan sena3400
  • Toplam 20 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sena3400 tarafından oluşturulan Bel ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,043 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bel ağrısı
Konbuyu başlatan sena3400
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
5 haftalık hamileyim ve bel ağrım var çok aşırı değil ama kendini belli ediyo ağrı yine de normal mi yoksa düşük tehlikesi falan mı var ?
Ağrıyla beraber kanama , lekelenme yoksa ve ağrı pozisyon değişince geçiyorrsa korkma sorun olmaz ben ikinci gebeliğimi yaşıyorum valla 4. Haftasında ki yaşadığım ağrıyı asla unutmuyorum belim sırtım kopacak gibi ağrıyordu ama haraket edince geçiyordu endişe etme yani çok normal

S

sena3400

Guest
Ağrıyla beraber kanama , lekelenme yoksa ve ağrı pozisyon değişince geçiyorrsa korkma sorun olmaz ben ikinci gebeliğimi yaşıyorum valla 4. Haftasında ki yaşadığım ağrıyı asla unutmuyorum belim sırtım kopacak gibi ağrıyordu ama haraket edince geçiyordu endişe etme yani çok normal
Bende de aynı şekilde herhangi bir lekelenmem yok ama sıklıkla pozisyon değişiyorum ağrım oluyo

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Bende de aynı şekilde herhangi bir lekelenmem yok ama sıklıkla pozisyon değişiyorum ağrım oluyo
Peki ağrı pozisyon değiştiktwn kısa bir süre sonra geri mi geliyor canım? Sen bebeğin kalp atışını duymamışsındır hemüz ama bence bir doktora gözük çünkü genelde pozisyon değişince ağrı gidiyor ilk aylarda

Sena3400

Kayıtlı Üye
rank
Peki ağrı pozisyon değiştiktwn kısa bir süre sonra geri mi geliyor canım? Sen bebeğin kalp atışını duymamışsındır hemüz ama bence bir doktora gözük çünkü genelde pozisyon değişince ağrı gidiyor ilk aylarda
Pozisyon değişince ağrı gidiyo ama uzun süreli öyle kalınca yine başlıyo sadece sızı gibi pazartesi kontrolüm var gidicem doktora

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Pozisyon değişince ağrı gidiyo ama uzun süreli öyle kalınca yine başlıyo sadece sızı gibi pazartesi kontrolüm var gidicem doktora
O zaman korkma canım bende hemen geri geliyor sandım . Ne yazık kki ilk haftalarda oluyır bende bu gebeliğimde anladım oğlum da gram ağrım olmazdı bu çocuk beni mahvetti ağrı yönünden rabbim yardımcımız olsun inşallah sende pazartesi bebişin kalp atışını duyarsın inşallah 🙏🏻 ç

Tüm sayfalar yüklendi.