Bel agrisi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysun tarafından oluşturulan Bel agrisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 495 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bel agrisi
Konbuyu başlatan Aysun
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaslar 9 haftalik hamileyim belim cok agriyor normal mi sizce
Şiddetli değilse sıkıntı olmaz canım ama şiddetli bel ağrısı ilk haftalarda düşük riski olarak görülüyor dikkat et kendini yoracak şeyler yapma. Ağrın artarsa ve kanama falan olursa hemen bi dra görün geçmiş olsun

Aysun

Kayıtlı Üye
rank
Şiddetli değilse sıkıntı olmaz canım ama şiddetli bel ağrısı ilk haftalarda düşük riski olarak görülüyor dikkat et kendini yoracak şeyler yapma. Ağrın artarsa ve kanama falan olursa hemen bi dra görün geçmiş olsun
Benim bir dusugum oldu kasık agrisi ve bel agrisi siddetli oldu ertesi gun bebegimin kalbi durmus simdi tekrar hamileyim sadece belim agriyo kanamam da yok cok korkuyorum digeri gibi olacak diye cevabıniz için tesekkur ederim

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Benim bir dusugum oldu kasık agrisi ve bel agrisi siddetli oldu ertesi gun bebegimin kalbi durmus simdi tekrar hamileyim sadece belim agriyo kanamam da yok cok korkuyorum digeri gibi olacak diye cevabıniz için tesekkur ederim
Öncesinde düşüğün varsa daha dikkatli olman lazım canım bi git görün o zaman istersen dra ne olur ne olmaz

Tüm sayfalar yüklendi.