Bel agrisi😿

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elekberova xanim tarafından oluşturulan Bel agrisi😿 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,368 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bel agrisi😿
Konbuyu başlatan Elekberova xanim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Begüm😊

Elekberova xanim

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar artiq 6 haftaliq hamileyim ve bel agrisi kecmiyor daha cok agrimaya basladi doktoruma sordum normal dedi sizdede oldumu boyle agrilar ayami atamayacaq kadar canim yaniyor

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar artiq 6 haftaliq hamileyim ve bel agrisi kecmiyor daha cok agrimaya basladi doktoruma sordum normal dedi sizdede oldumu boyle agrilar ayami atamayacaq kadar canim yaniyor
Cnm ilk 12 hafta adet olacakmış bel kaşık agrısı yaşadım iki kez doktora gittim o zaman ikisi de bebek yerleşiyor dedi geçmiş olsun

Elekberova xanim

Kayıtlı Üye
rank

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Çok geçmiş olsun canım sen bol bol dinlen ilk aylar çok güçsüz enerjisiz oluyoruz güç topla

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Bel ağrısı demek hamilelik demek zaten ilk 12 haftalık olana kadar yerleşmesinden dolayı ağrıyor 2 trimester da rahatlıyoruz birazcıkk 3. Trimestera giriyorr nu sefer bebek büyüyüp rahimi genişlettiği için omurumuz dengeyi sağlamak için düzleşiyor düz omur demek ağrı demek 😂😂 doğuruyoruz ve bitsin diye dua ediyoruz 😂 allah yardımcınız olsun bendr bide siyatik sinirime baskı uyguladığı için siyatik ağrısı da vardı ı daha lanet bişey saçma sapan bir zonklama ayy çok sinir bozucu

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar