Bel agrısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Eymenin Annesi tarafından oluşturulan Bel agrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 700 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bel agrısı
Konbuyu başlatan Eymenin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Vvvv

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar belim inanılmaz agrıyor sağ bacağıma da vuruyor topallatıyor bazen bu kadar çok agrı normal mi randevu aldım gidecem ama yaşayan var mı bu arada 26 haftalığım

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar belim inanılmaz agrıyor sağ bacağıma da vuruyor topallatıyor bazen bu kadar çok agrı normal mi randevu aldım gidecem ama yaşayan var mı bu arada 26 haftalığım
Erkek bebisine hamileysen normal kuşum ben doquma kadar cekmstim

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba
Çektiğiniz ağrı siyatik ağrısı hamilelikte olur bebeğin pozisyon değiştirmesiyle geriler yada kesilir bebek bası yaptığı için ağrıyor popo bacak bazı durumlarda bel etkilenir ağrıdan bacağınızın duruş pozisyonuna göre şiddetlenebilir istirahatle geçer ilacı yoktur saygılar 😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Siyatik değilsede 20 haftadannsonra omurumuz iyice düzleşiyor rahim genişlediği için bu sebeple disklerin düzleşmesinden dolayı bel ağrısı yaşayabilirsiniz. Tam tanı içinde görüntüleme gerekir doktorlar genellikle gebelik durumu sonlandıktan sonra gelin derler geçmiş olsun umarım en kısa sürede ağrılarınız azalır

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba
Çektiğiniz ağrı siyatik ağrısı hamilelikte olur bebeğin pozisyon değiştirmesiyle geriler yada kesilir bebek bası yaptığı için ağrıyor popo bacak bazı durumlarda bel etkilenir ağrıdan bacağınızın duruş pozisyonuna göre şiddetlenebilir istirahatle geçer ilacı yoktur saygılar 😊

Siyatik değilsede 20 haftadannsonra omurumuz iyice düzleşiyor rahim genişlediği için bu sebeple disklerin düzleşmesinden dolayı bel ağrısı yaşayabilirsiniz. Tam tanı içinde görüntüleme gerekir doktorlar genellikle gebelik durumu sonlandıktan sonra gelin derler geçmiş olsun umarım en kısa sürede ağrılarınız azalır
Güzel bilgileriniz için çok teşekkür ederim ❤️

Erkek bebisine hamileysen normal kuşum ben doquma kadar cekmstim
Aynen Canım erkek ☺️

mervetarik

Kayıtlı Üye
rank
31 haftadayim 26da başladı benimde bel ağrılarım hiç dinmiyor uykudan bile uyanır oldum artık

Gülşah b

Kayıtlı Üye
rank
Canm aynısını yaşıyorum şuan kalcam çıkmış gibi hissediyorum yuruyemiyorum sebebi ne bilmiyorum bende 24 haftaligim

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Güzel bilgileriniz için çok teşekkür ederim ❤️

Aynen Canım erkek ☺️
Benimde oqlumda oyleydi doqumdan snra qeciyo çok şükür. Allah hayrlica kucaqna almayi nasıp etsin insaAllah 🤲🌸🤍 smdi kıza qebeyim bundada sol baciqim aqriyo sadece topal qibi oldum 🤗 eskiler qebelik yeli qirms diyorlar 😊

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
3 gündür bende cekiyorum. O nasil bir sanci nasil bir agri. Kalca kemiklerimede vuruyorm ama benim salakligim. Uzun sure ayakta durarak yemek yaptim. Banyodan cikmistim kapiyi acmistim. Bir yandanda usuttum sanirim. Sonraki gun yine uzunnn uzunn aykta durdum derken 3. Gun 7 saat disarda kalinca pert oldum🥴🥴 dinlenince geciyor ama sende bolbol dinlendin mi canim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar