Bel ağrısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mery tarafından oluşturulan Bel ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 518 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bel ağrısı
Konbuyu başlatan Mery
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

Mery

Kayıtlı Üye
rank
23 haftalik hamileyim kalçam belim çok ağırlıyor yere eğildim ondan sonra oldu bence ama dr gebeliktendir dedi nasıl rahatlar dr ilaç vermedi yattığım.yerden kalkınca yürüyemiyorum.

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Benimde özellikle akşam saatleri artıyor göğsümün altı ağrıyor ve belim ne yana dönsem boş gece uykuları çok zorlamaya başladı 23+6

...

Moderator
Mod
rank
Benimde özellikle akşam saatleri artıyor göğsümün altı ağrıyor ve belim ne yana dönsem boş gece uykuları çok zorlamaya başladı 23+
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimde özellikle akşam saatleri artıyor göğsümün altı ağrıyor ve belim ne yana dönsem boş gece uykuları çok zorlamaya başladı 23+B

Benimde gece başımı yastığa koyduğumda başlıuor bacak ağrılarım.Karın ağrısı.Gece yarısına kadar uyumak mümkün değil.uyuduktan sonrada uyanıp duruyorum.Sabaha karşı nekadar uyuduysam o.Hayırlısıyla vakti gelip bir kurtulsak.

Nur123

Kayıtlı Üye
rank

Benimde gece başımı yastığa koyduğumda başlıuor bacak ağrılarım.Karın ağrısı.Gece yarısına kadar uyumak mümkün değil.uyuduktan sonrada uyanıp duruyorum.Sabaha karşı nekadar uyuduysam o.Hayırlısıyla vakti gelip bir kurtulsak.
İnşAllah evet artık nasıl uyuyacağım şaşırıyorum iki yastık neredeyse oturur pozisyonda uyuycam en son sızıyorum zaten

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Ağrıların üstüne gece birde mide yanması ne yapacağımı şaşırdım.
Mide yanması henüz başlamadı ama göğsümün alt tarafında iğne batar gibi oluyor çok rahatsız ediyor sağa yada sola dönüp uyumam lazım ama sırt üstü yatınca ancak rahat ediyorum Kasım 4 ünde kontollüm var o zaman doktoruma danışacağım bu konuyu

...

Moderator
Mod
rank
Ra
Mide yanması henüz başlamadı ama göğsümün alt tarafında iğne batar gibi oluyor çok rahatsız ediyor sağa yada sola dönüp uyumam lazım ama sırt üstü yatınca ancak rahat ediyorum Kasım 4 ünde kontollüm var o zaman doktoruma danışacağım bu konuyu

Rabbim yardımcımız olsun canım.Benimde çarşamba kontrolüm var bende soracağım doktoruma.Annelik hem zor hemde çok güzel😘

...

Moderator
Mod
rank
Amin canım kontrolden sonra yazsana bakalım senin doktorun ne diyecek bu konu için 😊💞🤲
Tamam canım🤗

Amin canım kontrolden sonra yazsana bakalım senin doktorun ne diyecek bu konu için 😊💞🤲
Canım bugün kontrole gittim .Doktora ağrılarımdan gece uyuyamadığımı söyledim.Problem olmadığını söyledi.Magnezyum verdi.

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.