Belim tutuldu ne yaparsam geçer

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysu çelik tarafından oluşturulan Belim tutuldu ne yaparsam geçer başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 737 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Belim tutuldu ne yaparsam geçer
Konbuyu başlatan Aysu çelik
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Aysu çelik

Kayıtlı Üye
rank
Sabah bir kalktım ki belim nasıl agiriyor varya üstü açık yatmistm belime vurmuş taş gibi oldu belim oynatamiyorum ne yaparsam geçer yada ağrısını hafifletir.

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Sabah bir kalktım ki belim nasıl agiriyor varya üstü açık yatmistm belime vurmuş taş gibi oldu belim oynatamiyorum ne yaparsam geçer yada ağrısını hafifletir.
Masaj yaptır birisine canım benimde boynum fıtık yüzükten hep tutulur belimde de düzleşme var sürekli kalça ağrısı çekerim yerimden kalkamadığım zamanlar olur belim dimdik açamam tutulur kalır tek çare masaj şuan için maalesef.. zaten oynatamıyorsun hafif yana çevirme hareketleri yapmak da iyi geliyor ama tutulmuş olması zora sokuyor yere dümdüz uzan biraz rahatlarsın bide sıcak su torbası yapıp koymayı dene geçmiş olsun

Aysu çelik

Kayıtlı Üye
rank
Masaj yaptır birisine canım benimde boynum fıtık yüzükten hep tutulur belimde de düzleşme var sürekli kalça ağrısı çekerim yerimden kalkamadığım zamanlar olur belim dimdik açamam tutulur kalır tek çare masaj şuan için maalesef.. zaten oynatamıyorsun hafif yana çevirme hareketleri yapmak da iyi geliyor ama tutulmuş olması zora sokuyor yere dümdüz uzan biraz rahatlarsın bide sıcak su torbası yapıp koymayı dene geçmiş olsun
Teşekkür ederim inşallah işe yarar

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin ben de öyleydim geçen hafta annem at kestanesi kremi sürdü masaj yaptık sıcak tutmaya çalıştım geçti 2 günde çok şükür

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun hep sıcaklardan ılık bi duş al kremle masaj yap bide tutulan bölgeye havlu ısıtıp beklet iyi gelir

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım sıcak su torbası iyi gelir. Ağrı kesici krem vs kullanma bebe yağı veya zeytinyağı sürerek masaj yaptır biraz istersen. Sıcak tutmaya çalış geçer inşallah bi an önce

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar